Zorgsystemen

zorginstellingen

Het belang van zorgsystemen 

Een goed werkend zorgsysteem is van groot belang binnen uw organisatie, ze zorgen immers voor de veiligheid van zowel uw cliënten als medewerkers, dat de communicatie binnen uw organisatie vlekkeloos verloopt en dat u, indien nodig, uw cliënten kunt monitoren. CuraTec werkt nauw samen met gerenommeerde partners en leveranciers en zoekt, samen met u, naar de meest passende en betrouwbare zorgoplossing voor uw organisatie.

Onze zorgoplossingen

CuraTec heeft als systeem integrator jarenlange ervaring met complexe, geïntegreerde totaaloplossingen. Daarnaast bieden wij ook eenvoudige maar functionele deeloplossingen die eventueel geïntegreerd kunnen worden in uw huidige systemen. Meer mogelijk maken door slimme oplossingen, passend bij uw organisatie, dat is waar wij voor staan!

Wij bieden technisch volwaardige oplossingen die gemakkelijk geïmplementeerd kunnen worden, zonder dat dit ten koste gaat van de flexibiliteit, uitbreidbaarheid en toekomstvastheid.

Integratie is voor ons het sleutelwoord, wij gaan op zoek naar het “1+1=3” effect. Daarom hebben we ook graag de regie over een project en nemen u daarmee de zorgen uit handen.

Verschillende functionaliteiten

Afhankelijk van het soort zorg dat geleverd wordt, ligt de nadruk op verschillende functionaliteiten en dus op verschillende producten en/of oplossingen. Zo is in het geval van dementerende ouderen met name de veiligheid van de cliënten van belang, maar binnen GGZ organisaties is de veiligheid van de medewerkers vaak de eerste prioriteit.

De genoemde oplossingen zijn ook geïntegreerd in ons CuraTec Cloud Concept.

Meer weten over onze zorgsystemen en de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CuraTec biedt onder meer oplossingen op het gebied van:button zorconcept

U bent hier: Home   »   Zorgsystemen
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
U kunt ons bereiken op:
088-287 28 32
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten