Zorgoplossingen – Zorgalarmering en Verpleegoproepsystemen

zorgalarmering

Inzet van zorgalarmering en verpleegoproepsystemen

Om uw cliënten een veilig gevoel te kunnen geven, is het van belang dat zij kunnen rekenen op 24/7 zorg. Mocht zich een noodsituatie voordoen, dan moeten uw cliënten te allen tijde toegang hebben tot hulp en eenvoudig een verpleegkundige of zorgverlener op kunnen roepen.

CuraTec is gespecialiseerd in zowel actieve (bijvoorbeeld somatische cliënten) als passieve (bijvoorbeeld PG cliënten) alarmering.

Toepassen van zorgalarmering 

CuraTec past zorgalarmering in haar projecten toe voor zowel intramurale als extramurale zorg. Uiteraard voeren wij projecten uit waar zorgalarmering de basis is. Maar steeds meer passen wij, in intramurale situaties, zorgalarmering toe in een geïntegreerde oplossing. Zoals bijvoorbeeld telefonie en domotica in combinatie met zorgalarmering. Dit leidt tot intelligente en gebruikersvriendelijke toepassingen.

Mogelijkheden van zorgalarmering

Een aantal voorbeelden van telefonie en domotica in combinatie met zorgalarmering zijn het automatisch inschakelen van verlichting op het moment dat er een zorgoproep wordt gemaakt. Hierbij wordt de oproep op de handset van de zorgverlener getoond. Ook kan dit gecombineerd worden met de locatie waar de cliënt zich bevindt.

De mogelijkheden zijn in feite onbegrensd als het gaat om integreren van verschillende technologieën en toepassingen. Wij zijn hierin gespecialiseerd en kijken verder dan de techniek alleen, maar denken ook met onze opdrachtgevers mee. Daarnaast hebben we zeer veel ervaring met wat er in de praktijk goed in het zorgproces past.

Lees ook eens ons artikel "Intelligente sensoren en camera's". Hierin staat een oplossing beschreven die bij de huidige stand van de techniek en de wensen van de zorginstelling past.

Uniek verpleegoproepsysteem - CuraTouch

CuraTec heef een uniek verpleegoproepsysteem ontwikkeld op basis van het WLAN. Vanzelfsprekend met de functionaliteit die u van een vast systeem mag verwachten. Lees hier meer.

U bent hier: Home   »   Zorgalarmering
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten