Vacature Trainer M/V - oproepbasis

Werken op dagen dat het jou uitkomt, dat kan bij CuraTec als trainer (M/V) op oproepbasis.
In verband met de groei van onze onderneming zijn wij namelijk op zoek naar meerdere parttime trainers.
 
Wij leveren en installeren bij zorginstellingen in heel Nederland telefonie- en zorgoplossingen. Om de zorgmedewerkers van deze organisaties zo efficiënt mogelijk gebruik te laten maken van hun nieuwe systemen zoeken wij enthousiaste trainers die op oproepbasis op locatie bij onze klanten gebruikerstrainingen willen verzorgen.
 
Het gaat er met name om de medewerkers vertrouwd te maken met het nieuwe systeem waarbij moet je moet denken aan applicaties op smartphones, vaste (telefoon)toestellen en zorgunits met bijbehorende accessoires, zoals een bewegingsmelder of hals/polszender. 
 
Affiniteit met zorgorganisaties en techniek is een pré. Omdat elke klant net weer even anders is en we met verschillende systemen werken, is het een leuke en dynamische baan. Met een goede voorbereiding en duidelijke instructies, kun jij onze klanten en hun medewerkers enthousiast maken voor het nieuwe systeem en hun eventuele zorgen wegnemen. 
 
Door nauw overleg met onze projectleiders en engineers ben je precies op de hoogte van hoe de systemen werken en wat voor onze klanten belangrijk is. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat je eerst zelf goed getraind bent voordat we je op pad sturen.
 
De trainingen kunnen plaats vinden in heel Nederland, daarom ben je in het bezit van een rijbewijs B en hebt eigen vervoer. Uiteraard ontvang je een goede reiskostenvergoeding.
 
Wat voor bedrijf is CuraTec
CuraTec is een snel groeiend ICT bedrijf gevestigd in Almere. Onze werkzaamheden vinden plaatst in heel Nederland. 
 
Wij zijn een systeem integrator en dé specialist op het gebied van Netwerken, Telefonie en Zorgsystemen voor met name de zorgsector in Nederland. Wij leveren innovatieve communicatieoplossingen en zijn o.a. gespecialiseerd in netwerken (LAN, WAN, WLAN en VoWLAN), telefonie, cloudtechnologie, (zorg)alarmeringssystemen, locatiebepaling, domotica, persoons-beveiliging, toegangscontrole en video. 
 
Met onze ruime kennis en expertise werken we aan betrouwbare oplossingen op maat. Inmiddels zijn wij in de zorgmarkt een speler van formaat geworden. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden grote en complexe domotica- en communicatienetwerken. Voor ons zijn kwaliteit en betrouwbaarheid kernbegrippen en daarom investeren wij veel in onze mensen. Want alleen op basis van hun kennis en hun betrokkenheid kunnen wij excellente service en support blijven bieden aan onze klanten.
 
Werken bij CuraTec betekent werken binnen een hecht team met een open informele cultuur en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. 
 
De wensen
HBO denkniveau en een goed inlevingsvermogen (je kunt je makkelijk in de rol van de klant verplaatsen), géén “9-tot-5-mentaliteit”, goede communicatie vaardigheden, je houdt van een uitdaging (geen dag is hetzelfde), en hebt een rijbewijs en eigen vervoer.
 
De voorwaarden
Wij bieden een afwisselende baan, een leuk en enthousiast team met jonge professionals, een informele werksfeer, diverse specifieke product/programmeertrainingen, doorgroeimogelijkheden en marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 
Reageren
Ben je geïnteresseerd?
Mail dan je motivatie en CV naar Hans van der Putten: h.vd.putten@curatec.nl
Voor meer informatie kun je ook bellen naar 088-287 28 32.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
U bent hier: Home   »   Vacature trainer
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten