CuraTec is een snel groeiend ICT bedrijf gevestigd in Almere. CuraTec is een snel groeiend ICT bedrijf gevestigd in Almere. Onze werkzaamheden vinden plaatst in heel Nederland. Daarom zijn wij momenteel op zoek naar collega's uit zowel Noord Holland, Friesland, Flevoland, Utrecht en omgeving Dordrecht.
 
Wij zijn een systeem integrator en dé specialist op het gebied van Netwerken, Telefonie en Zorgsystemen voor met name de zorgsector in Nederland. Wij leveren innovatieve communicatieoplossingen en zijn o.a. gespecialiseerd in netwerken (LAN, WAN, WLAN en VoWLAN), telefonie, cloudtechnologie, (zorg)alarmeringssystemen, locatiebepaling, domotica, persoonsbeveiliging, toegangscontrole en video. Met onze ruime kennis en expertise werken we aan betrouwbare oplossingen op maat.
 
Inmiddels zijn wij in de zorgmarkt een speler van formaat geworden. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden grote en complexe domotica- en communicatienetwerken. Voor ons zijn kwaliteit en betrouwbaarheid kernbegrippen en daarom investeren wij veel in onze mensen. Want alleen op basis van hun kennis en hun betrokkenheid kunnen wij excellente service en support blijven bieden aan onze klanten.
 
Ter uitbreiding van onze afdeling operations zijn wij op zoek naar een: 

Telecom Engineer 

De functie:
Je werkt voor een dynamisch bedrijf in de ICT. Als onderdeel van een projectteam werk je nauw samen met consultants, projectmanagement en sales support. Je implementeert/installeert telecommunicatiesystemen (cloud en on premise). De telecommunicatiesystemen maken vaak deel uit van een totaal oplossing waarin verpleegoproepsystemen, (draadloze) datanetwerken en domotica-toepassingen andere onderdelen zijn van het totaal. Heb je hier ook ervaring mee dan is dat een absolute pré. De werkzaamheden vinden zowel plaats in Almere als op locatie bij klanten in het hele land.

Jouw profiel:
HBO niveau (voor afstudeerders studierichtingen als bijv.: information engineering, technische informatica, engineering design & innovation), leergierig, flexibele en praktische instelling, géén “9-tot-5-mentaliteit”, goede communicatie vaardigheden, teamspeler, je houdt van een uitdaging (geen dag is hetzelfde). Wij zijn zowel op zoek naar ervaren mensen als naar jonge afstudeerders die een mooie uitdaging in de ICT zoeken.

Wat biedt CuraTec?
Wij bieden een afwisselende baan, een leuk en enthousiast team met jonge professionals, een informele werksfeer, diverse specifieke product/programmeertrainingen, doorgroeimogelijkheden en marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 
Ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatie en CV naar Hans van der Putten (h.vd.putten@curatec.nl).
Voor meer informatie kun je ook bellen naar 088-287 28 32.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


U bent hier: Home   »   Vacature telecom engineer
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten