“technische medewerker gezocht met kennis van netwerken, telefonie en/of zorgsystemen!”

Over CuraTec
CuraTec is een snel groeiend ICT bedrijf gevestigd in Almere. Onze werkzaamheden vinden plaatst in heel Nederland. Daarom zijn wij momenteel op zoek naar collega's uit zowel Noord Holland, Friesland, Flevoland, Utrecht en omgeving Dordrecht.

Wij zijn een systeem integrator en dé specialist op het gebied van Netwerken, Telefonie en Zorgsystemen voor met name de zorgsector in Nederland. Wij leveren innovatieve communicatieoplossingen en zijn o.a. gespecialiseerd in netwerken (LAN, WAN, WLAN en VoWLAN), telefonie, cloudtechnologie, (zorg)alarmeringssystemen, locatiebepaling, domotica, persoonsbeveiliging, toegangscontrole en video. Met onze ruime kennis en expertise werken we aan betrouwbare oplossingen op maat. Inmiddels zijn wij in de zorgmarkt een speler van formaat geworden. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden grote en complexe domotica- en communicatienetwerken. Voor ons zijn kwaliteit en betrouwbaarheid kernbegrippen en daarom investeren wij veel in onze mensen. Want alleen op basis van hun kennis en hun betrokkenheid kunnen wij excellente service en support blijven bieden aan onze klanten.

Werken bij CuraTec betekent werken in een hoogopgeleid team met een open informele cultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

Netwerk- en/of Applicatiespecialist
Fulltime

De functie: 
Als Netwerk- en/of Applicatiespecialist ben je zelfstandig verantwoordelijk van begin tot het einde van een project voor de implementatie en installatie van complexe en geïntegreerde oplossingen binnen de telefonie, zorgsystemen en netwerken van voornamelijk zorginstanties. De projecten en technische uitdagingen zijn groot en je functioneert als spin het in het technische web. Je bent ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor en de andere helft zit je bij onze klanten. De werkzaamheden vinden zowel plaats in Almere als op locatie bij klanten in het hele land. Als onderdeel van een projectteam werk je nauw samen met consultants, projectmanagement en sales support. Kortom een diverse allround technische functie waarin je zowel adviseert, installeert als implementeert!

De wensen:
HBO denkniveau met een technische opleiding/ achtergrond, leergierig, flexibele en praktische instelling, géén “9-tot-5-mentaliteit”, goede communicatie vaardigheden, teamspeler, je houdt van een uitdaging (geen dag is hetzelfde). Je woont binnen circa 1 uur reistijd van Almere. Wij zijn zowel op zoek naar ervaren mensen als naar jonge afstudeerders die een mooie uitdaging in de ICT zoeken.

De voorwaarden
Wij bieden een afwisselende baan, een leuk en enthousiast team met jonge professionals, een informele werksfeer, diverse specifieke product/programmeertrainingen, doorgroeimogelijkheden en marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Reageren
Ben je geïnteresseerd?
Mail dan je motivatie en CV naar Hans van der Putten: h.vd.putten@curatec.nl
Voor meer informatie kun je ook bellen naar 088-287 28 32.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten