Diensten – Trainingen

opleidingen

Trainingen Zorgsystemen, Telefonie & Beheer 

Bij de succesvolle implementatie van een nieuw of aangepast zorgsysteem, hoort uiteraard ook een gedegen training voor uw medewerkers. Zo kan het maximale uit de nieuwe oplossing gehaald worden.

Een nieuw of aangepast zorgsysteem betekent vaak een grote wijziging voor uw medewerkers, naast het gewone werk wat door moet gaan. Er wordt in korte tijd veel van uw medewerkers gevraagd.

CuraTec staat voor u klaar om samen een gedegen plan samen te stellen om het maximale uit het systeem te halen en de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. De juiste begeleiding en ondersteuning, een goede training en goede communicatie zorgen immers voor een goede overgang.

CuraTec zorgt ervoor dat uw medewerkers vertrouwd raken met het nieuwe systeem. In onze trainingen verzorgen wij een duidelijke uitleg en gaan uw medewerkers ook zelf aan de slag. Zo weten zij hoe ze moeten handelen op het moment dat het nieuwe systeem in gebruik genomen wordt. Uiteraard is CuraTec ook dan op locatie aanwezig om uw medewerkers te ondersteunen.

Naslagwerk

Maar het blijft niet enkel bij trainingen. CuraTec verzorgt ook Quick Reference die wij op maat maken voor uw organisatie. 

U bent hier: Home   »   Trainingen en opleidingen
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten