Zorgoplossingen – Toegangscontrole

toegangscontrole

Inzet van toegangscontrole

Om de veiligheid van zowel uw cliënten als medewerkers te kunnen waarborgen, maar ook om efficiënt en flexibel te kunnen werken, is het belangrijk dat de toegangscontrole binnen uw organisatie goed geregeld is.

De toegangscontrole is op veel manieren in te vullen en u als organisatie wilt zelf kunnen bepalen wie, waar en wanneer toegang krijgt. Daarnaast hangt het soort toegangscontrole ook af van het soort cliënten. Mensen met een beperking moeten eenvoudig de deur kunnen ontgrendelen, terwijl u bijvoorbeeld de toegang van PG cliënten, tot op een bepaalde hoogte, liever zelf beheert. 

Toegangscontrole in de praktijk

CuraTec past de toegangscontrole toe in haar intramurale totaalprojecten. Door de toegangscontrole te integreren komen nieuwe functies ter beschikking. Juist de combinatie van de diverse, van oudsher gescheiden, systemen maakt dat er een grote toegevoegde waarde te creëren is.
Denk maar eens aan de volgende zaken:

  • Personeel dient netjes aan te bellen bij de kamer/woning van een bewoner, behalve wanneer er een alarm is gemaakt. Dan kan de verzorgende wel automatisch toegang tot de woning krijgen.
  • Uiteraard is het mogelijk om een alarmmelding te ontvangen op het moment dat een cliënt bijvoorbeeld door de voordeur het pand verlaat. Daarin kan weer onderscheid gemaakt worden tussen mensen die wel zelfstandig de straat op kunnen en mensen waar dit niet voor geldt. 
  • Ook is het mogelijk een onderscheid te maken tussen een daadwerkelijk alarm of alleen een melding.
  • En misschien wel het simpelste voorbeeld: de voordeurbel van een woning komt na elf uur 's avonds niet meer in de woning zelf uit, maar bij het aanwezige personeel.

Kortom: de systemen die CuraTec levert voor toegangscontrole bieden uw organisatie een keur aan mogelijkheden.

Voor de extramurale markt maakt CuraTec gebruik van de oplossing van Phoniro Systems, waarbij traditionele sleutels worden vervangen door digitale sleutels en medewerkers met een smartphone de deur kunnen openen.

Meer informatie over Phoniro toegangscontrole vindt u hier.

U bent hier: Home   »   Toegangscontrole
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten