Terugblik Seminar "ICT in de Zorg - Samen Vooruit"

Woensdag 8 juni 2022, Kasteel de Haar.

Wij kijken terug op een geslaagd seminar. De dag werd goedbezocht en we hadden vier kanjers van sprekers. Dit jaar was het thema van ons seminar omgaan met ICT-veranderingen in de zorg. Een thema dat goed in ons straatje past. 

 

We startten de ochtend met een rondleiding door Kasteel de Haar. Via de prachtige tuinen liepen we de nog imponerendere zalen in.  

 

Na een goedverzorgde lunch nam dagvoorzitter Wiebe de Boer, Technisch Directeur CuraTec, de deelnemers mee door het programma. Wiebe deelde zijn inzicht in de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en vertelde hoe we de nieuwe trends alvast voor kunnen zijn.

De eerste gastsprekers van de dag waren Frank van de Leur, Adviseur ICT en Programmamanager bij Pluryn en Bert Ende, senior Projectmanager en Business Consultant bij ExperiCom BV. Samen geven ze een grondige en duidelijke inkijk in hoe de wensen en eisen bij Pluryn vertaald zijn naar toekomst vaste oplossingen.

 

Vervolgens schetste Ria de Knikker van Woonzorggroep Samen een helder en volledig beeld over de grote projectmatige veranderingen bij de vervanging van hun totale telefonie- en zorgsysteem. Stap voor Stap nam ze ons mee in het proces en kregen we een goed beeld van de fase die ze nu bereikt hebben en de vooruitzichten voor de toekomst.

Als laatste was Jaap Bressers aan bod. Op een ontroerende en toch humoristische manier heeft Jaap verteld wat hij heeft gedaan met de tegenslag in zijn leven. Hij laat zien dat levensinstelling het allerbelangrijkst is en dat zelfs gedwongen verandering positief kan uitmonden.

 

Onze sprekers waren het vaak eens met elkaar maar soms zagen ze de dingen ook vanuit een ander oogpunt. Over één ding waren ze het allemaal eens… verandering moet je omarmen. Op hun manier gaven ze allemaal uitleg op de vraag: Hoe maak je van uitdagingen kansen om vooruit te gaan?

 

De dag is gezellig afgesloten met een borrel waar nog druk gediscussieerd werd over alle ideeën. Het was een volle maar vooral inspirerende dag waar veel nieuwe contacten werden gelegd.

 

We bedanken al onze bezoekers voor hun enthousiasme en onze sprekers voor hun inzet en medewerking!

Een greep uit de reacties van deelnemers

  • Goed contact met de medewerkers van CuraTec.
  • Inspirerend!
  • Praktische Informatie. Ontspannend.
  • Goede cases met mooie inkijk in de vraagstukken, fantastische organisatie, toegevoegde waarde.
  • Echte ervaringsverhalen zonder al te veel promotie (bescheiden zelfs).
  • Leerzaam / Informatief / Plezierig

Documentatie

Klik hier voor de algemene uitnodiging met het dagprogramma (25-02-22)

Klik hier voor de presentatie van CuraTec

Klik hier voor de presentatie van Frank van de Leur & Bert Ende

Klik hier voor de presentatie van Ria de Knikker

Klik hier voor de website van Jaap Bressers

CuraTec B.V. De Striptekenaar 38, 1336 CM Almere
Kvk: 32136622 BTW ID: 8195.76.074.B.01
Email: info@curatec.nl

Bel ons op 088 - 287 28 32
Copyright CuraTec 2021 - 2022  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring
Design & development by: Timeless Design
Neem contact op