Telefoonsystemen

Telefoonsystemen

Wat uw wensen op het gebied van telefonie ook zijn, CuraTec biedt u het telefoonsysteem dat aansluit op de behoeften van uw organisatie.

Integratie van uw telefoonsysteem

Wij leveren, implementeren en onderhouden complete telefoonsystemen. Speciale aandachtspunten zijn de integratie met nieuwe en bestaande (verpleegoproep)systemen, mobiele communicatie en uitstekende telefonische bereikbaarheid, ook over de locaties heen.

Gecertificeerd

CuraTec is al jaren partner van Mitel en beschikt derhalve ook over gecertificeerde medewerkers, up-to-date kennis en een nauwe samenwerking met de fabrikant. Mitel heeft CuraTec geselecteerd als één van haar belangrijkste partners voor de zorg.

Telefonie portfolio

Ons portfolio op het gebied van telefonie is, met merken als Mitel, innovaphone en cloud platformen, compleet. Hierdoor kunnen wij voor elke situatie een passende oplossing bieden.

CuraTec biedt zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde oplossingen op het gebied van telefonie. Vanzelfsprekend behoort telefonie in de cloud ook tot de mogelijkheden. In overleg met onze opdrachtgever wordt bepaald welke wijze het beste past bij de organisatie.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van VoIP- en cloud telefoonsystemen en de beste oplossing voor uw organisatie.

U bent hier: Home   »   Telefoonsystemen
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten