Telefonie (VoIP, SIP en Cloud)

telefonie

CuraTec is gespecialiseerd in VoIP telefonie- en communicatieoplossingen, waarbij telefonie en specifieke (zorg)systemen met elkaar geïntegreerd moeten worden. Of u nu optimaal bereikbaar wilt zijn, uw kosten wilt verlagen of een ruim scala aan mogelijkheden wenst, wij hebben de juiste kennis in huis om uw telefonieomgeving zo in te richting dat deze aansluit op uw eisen en wensen.

Zorgtelefonie

Wij kunnen als geen ander complexe oplossingen implementeren waarbij spraak is gecombineerd met berichtgeving uit verpleegoproep-, brandmelding-, en gebouwbeheersystemen. Vanzelfsprekend behoren ook integratie met datanetwerken en domotica tot ons vakgebied.

Zakelijke telefonie

CuraTec is, naast de zorgsector, ook actief in andere branches, zoals de zakelijke dienstverlening. Wij bieden een breed scala aan telefonie- en communicatieoplossingen en leveren Cloud platformen en producten van verschillende merken, zoals Mitel, innovaphone en Yealink. Wij zorgen ervoor dat uw telefonieoplossing aansluit op uw wensen en dat u optimaal bereikbaar bent.

Office 365/ Skype for business– samenwerken was nog nooit zo eenvoudig

Wij bieden ook Office 365 en Skype for business, dé werkplek vanuit de Cloud. Dit platform stelt medewerkers in staat om efficiënt (samen) te werken en te communiceren, zowel op kantoor als thuis of onderweg. U heeft dan één platform voor bellen, chatten, vergaderen, video en delen. Slim en eenvoudig!

Door onze kennis van netwerken in een kritische omgeving, zijn we in staat om u op alle vlakken te ontzorgen.

Overgangsfase

Vaak is het wenselijk om een nieuwe totaaloplossing voor communicatie fasegewijs in de hele organisatie te implementeren. Nieuwe en oud moeten dan met elkaar kunnen samenwerken en u, als opdrachtgever, wilt zeker zijn van een soepele overgang. CuraTec biedt ondersteuning van A tot Z in deze overgangsfase.

Meer weten over de mogelijkheden van onze VoIP telefonie- en communicatieoplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CuraTec biedt onder meer oplossingen op het gebied van:

btn-draadlozecommunicatiesystemen btn-draadlozecommunicatiesystemen

btn-draadlozecommunicatiesystemen btn-draadlozecommunicatiesystemen

CuraTec_Cloud_Telefonie

U bent hier: Home   »   Telefonie
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
U kunt ons bereiken op:
088-287 28 32
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten