Sprekers CuraTec Seminar "ICT in de Zorg - Samen Veranderen"

Op donderdag 12 maart 2020 organiseert CuraTec het seminar "ICT in de Zorg - Samen Veranderen".
 
Tijdens het seminar passeren verschillende sprekers de revue, met ieder een andere invalshoek als het gaat om veranderingen in de ICT en zorgsector. Graag stellen wij deze sprekers aan u voor: 
 

Ria de Knikker - Woonzorggroep Samen

Ria de Knikker is sinds 2012 werkzaam bij Woonzorggroep Samen als Manager Facilitair. Samen met haar projectteam is zij gestart om binnen de organisatie het totale telefonie- en zorgsysteem te vervangen.

Woonzorggroep Samen zit verspreid over 20 locaties in gemeente Schagen en Hollands Kroon en heeft zo’n 1700 mensen in dienst. Een grootschalig project, dat veel impact heeft op alle medewerkers en de intramurale cliënten.

Tijdens het seminar komt ter sprake hoe Woonzorggroep Samen dit project aanpakt. Waar zijn ze begonnen, hoe hebben ze het proces doorlopen, welke keuzes zijn gemaakt, welke dilemma’s zijn ze tegen gekomen, hoe hebben ze het personeel voorbereid?

Meer weten? Ria de Knikker vertelt u er alles over op donderdag 12 maart tijdens het CuraTec seminar “ICT in de Zorg – Samen Veranderen”.

Ria CuraTec Seminar

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jelmer Letterie

Jelmer Letterie is sinds 2 jaar in dienst bij VodafoneZiggo als Senior Proposition Marketer for Internet of Things. Jelmer organiseert o.a. IoT Meet-ups. “IoT is de introductiefase voorbij, want steeds meer bedrijven zien de waarde ervan. Alleen blijkt het voor veel bedrijven lastig om de eerste stap te zetten. Vodafone Business helpt daarbij”, aldus Jelmer. 
 
Internet of Things (IoT) is veel minder technisch dan mensen vaak denken. Er zijn veel praktische, waardevolle toepassingen mogelijk. Geen organisatie zal digitaal kunnen transformeren zonder de inzet van Internet of Things technologie.
 
Meer weten over Jelmer zijn visie op, en kennis  van o.a. Internet of Things? Op donderdag 12 maart vertelt hij er van alles over tijdens het CuraTec seminar “ICT in de Zorg – Samen Veranderen”.
 
Jelmer CuraTec Seminar
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jaap Bressers 

Jaap Bressers heeft van jongs af aan één doel: alles uit het leven halen. Aanvankelijk doet hij dat door het liefst zo hard mogelijk te werken om zijn droom te verwezenlijken: topmanager worden na zijn studie Internationaal Management. Maar op zijn 21e verandert alles…
 
Jaap is een inspirerend spreker en linkt pakkende, persoonlijke verhalen aan uitdagingen in organisaties en weet als geen ander mensen te raken en vermaken. Tijdens het seminar zal hij het vooral hebben over het omgaan met veranderingen binnen een organisatie. Een unieke mix van inhoud, inspiratie en op het juiste moment ontspannen humor. 
 
Meer weten? Jaap Bressers vertelt u er alles over op donderdag 12 maart tijdens het CuraTec seminar “ICT in de Zorg – Samen Veranderen”.
 
Jaap CuraTec Seminar


Meer informatie over, en inschrijven voor het CuraTec Seminar "ICT in de Zorg - Samen Veranderen" kan hier.

U bent hier: Home   »   Sprekers curatec seminar
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten