Diensten – Realisatie

Realisatie

Turnkey uitvoeren en opleveren van het project

De medewerkers van CuraTec zijn door hun jarenlange ervaring in staat om projecten van A tot Z efficiënt en vakkundig uit te voeren. Tijdens het gehele project kunt u rekenen op de daadkracht en slagvaardigheid van de projectmanager, engineers en overige collega's. Zowel maatwerk- als standaardprojecten zijn in vertrouwde handen.

Overall projectmanagement

Voor het welslagen van een project is het van belang dat u één aanspreekpunt heeft. Zo voorkomt u dat u van het spreekwoordelijke kastje naar de muur wordt gestuurd. Een deskundige en ervaren projectmanager zorgt voor het soepel verlopen van het project. Samen met u wordt een projectplan opgesteld, zodat vooraf alle kaders helder zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Totaalverantwoordelijkheid

Met name in nieuwbouwsituaties of ingrijpende renovatietrajecten implementeren wij over het algemeen totaaloplossingen. Maar vaak zit u als organisatie gebonden aan systemen die nog niet afgeschreven zijn. Zeker in bestaande bouw is dit het geval. Bij vervanging van bijvoorbeeld uw telecommunicatiesysteem moeten de nieuwe handsets de alarmoproepen van het huidige verpleegoproepsysteem ontvangen. Indien CuraTec de opdracht heeft om de telecommunicatie te vervangen, nemen wij ook de regie in handen om te zorgen dat de koppeling met het bestaande verpleegoproepsysteem goed verloopt. En vice versa. Kortom: uw gehele communicatiesysteem is bij ons in goede handen.

De (technische) kennis en ervaring van onze medewerkers zorgen ervoor dat u zeker weet dat alle partijen op één lijn zitten en niet langs elkaar heen werken. Zo voorkomt u onnodige ergernis en oponthoud met alle gevolgen van dien.

 

U bent hier: Home   »   Realisatie
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten