SilverStar Agencies

Geplaatst op 30 mei 2018 door CuraTecProjectbeschrijving

SilverStar Agencies (SSA) is een snelgroeiend onafhankelijk bureau voor tramps (vrachtschepen zonder vast reisschema vooraf), lijndiensten en cruisediensten. De thuisbasis van het bedrijf ligt in Amsterdam maar SilverStar Agencies heeft ook kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Riga en Ventspils. 

Een goede bereikbaarheid is essentieel

Doordat SilverStar Agencies een allround agentschap is voor de internationale scheepsvaart en vrachtschepen 24/7 begeleidt bij het inklaren, moeten zij altijd bereikbaar zijn. Doordat de schepen alleen beschikken over een satelliettelefoon en niet in staat zijn op een andere manier te communiceren, is telefonie de corebusiness van SSA en valt of staat alles met hun bereikbaarheid.

Telefonie op maat

CuraTec heeft de telefonieomgeving van SilverStar Agencies onder haar hoede.
De callcenter omgeving waar alle telefonie binnen komt zorgt ervoor dat SilverStar Agencies optimaal bereikbaar is. Belangrijk hierbij is de 24-uurs bereikbaarheidsdienst, waarbij medewerkers ook de mogelijkheid hebben om vanuit huis (op hun mobiele telefoon) onderdeel uit te maken van het callcenter. Flexibiliteit in de bereikbaarheidsoplossing is belangrijk om goede service aan hun klanten te kunnen bieden.

U bent hier: Home   »   Projecten   »   SilverStar Agencies
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten