Rijnwaal

Geplaatst op 10 2020 door CuraTecProjectbeschrijving

Binnen één week tijd een zorgserver vervangen met het IQ Messenger platform in combinatie met de SmartApp voor op de zorgtoestellen.


Over Rijnwaal - locatie St. Jozef in Gendt

Rijnwaal Zorggroep biedt ondersteuning en zorg aan mensen op leeftijd waarbij prettig en zo zelfstandig mogelijk leven voorop staat. Locatie St. Jozef is één van de vijf locaties van Rijnwaal en ligt in het centrum van Gendt. Daarnaast levert Rijnwaal Zorggroep ook thuiszorg.
 

De vraag van de klant

Rijnwaal Zorggroep maakt op locatie St. Jozef gebruik van een camera oplossing in combinatie met hals-/polszenders en bewegingsmelders. De software voor op de smartphones werd niet meer ondersteund. Het gevolg hiervan was dat de zorgoproepen niet meer op de iPhones binnen kwamen en dat er 24/7 een medewerker achter een oproepscherm op een computer plaats moest nemen voor de triage van de binnenkomende alarmen. Er was dus haast bij!
 

Onze oplossing

Door vervanging van de zorgserver door het IQ Messenger platform in combinatie met de SmartApp op de smartphones, kon zéér snel een werkende oplossing geboden worden. Het voordeel hiervan is dat de huidige apparatuur in de (bewoners) kamers ongewijzigd is gebleven. De werking van de nieuwe SmartApp werkt intuïtief. Hierdoor was een training voor al het zorgpersoneel overbodig en voldeed een korte uitleg. 
 
Met de locatieondersteuning vanuit CuraTec is de overgang soepel verlopen en ook de bewoners hebben vrij weinig van de overgang gemerkt. Alles werkt weer goed, met meer functionaliteiten dan voorheen. Rijnwaal heeft nu weer een goede en toekomstgerichte oplossing zonder grote impact op zowel personeel als bewoners: 
 
• Géén vervanging van de aanwezige apparatuur in de bewonerskamers en algemene ruimtes. 
• De reeds aanwezig bestaande Axis camera’s (circa 70 stuks), verdeeld over PG, Somatiek en Verzorging, blijven in gebruik, evenals de daarop ingekoppelde hals-/ polszenders en bewegingsmelders.
• De bestaande iPhones van de zorgmedewerkers zijn voorzien van een nieuwe zorgapp.
• Er wordt gebruik gemaakt van het reeds aanwezige wifi netwerk.
• De zorgmedewerkers konden zonder uitgebreide training direct aan de slag met de nieuwe oplossing.
• Toekomstgericht platform dat in de nabije toekomt verder uitgebreid zal worden.
 
Bert Kreuze, Facilitair Manager Rijnwaal Zorggroep:
CuraTec heeft echt een mooie prestatie geleverd. Complimenten. Dank voor de snelle en plezierige service!!”
 

Partnership

Snel kunnen handelen en alles op alles zetten om het gewenste resultaat te behalen, dat is de kracht van CuraTec. Wij werken met verschillende partners waardoor wij vrijwel altijd de juiste oplossing kunnen bieden en betrekken de klant en hun medewerkers in het gehele proces, zodat de overgang zo soepel mogelijk verloopt. Maar alleen kunnen wij dat niet, daarom is een goede samenwerking met de klant van groot belang. Samen het gewenste resultaat behalen, dat is ons doel. 
U bent hier: Home   »   Projecten   »   Rijnwaal
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten