Zorgcentra de Betuwe, Kulenburg

Geplaatst op 30 juni 2017 door CuraTecProjectbeschrijving

Over Zorgcentra de Betuwe:

Zorgcentra De Betuwe is een moderne zorgorganisatie in het rivierengebied. `Wonen met zorg` is de kernactiviteit van deze organisatie. De dienstverlening is erop gericht om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen.

Locatie Kulenburg ligt aan de rand van het centrum van Culemborg. Het is een kleinschalig zorgcentrum met woonruimte voor 55 ouderen. Naast wonen met zorg wordt hier dagverzorging en verpleeghuiszorg (somatiek en PG) geboden.

Klantbehoefte:

De locatie Kulenburg is grondig gerenoveerd, zodat het gebouw aan de rand van het centrum weer op de toekomst is voorbereid en een aantrekkelijke woon- en leefomgeving biedt voor cliënten, vrijwilligers, verwanten en passanten. Deze renovatie is aanleiding geweest om alle ICT en domotica te vervangen. De techniek moet bijdragen aan de zelfstandigheid en het welzijn van de cliënten. Tijdens de renovatie zijn de clienten in Kulenburg blijven wonen. Dit betekent dat de nieuwe systemen naast de oude systemen zijn opgebouwd, totdat het moment van overschakeling daar was.

Oplossing:

Implementatie van telefonie (Mitel), LAN (HP Procurve), WLAN (Motorola), dwaaldetectie via het WLAN en integratie met het zorgsysteem (CLB). GSM integratie inclusief een app op smartphones voor de alarmering.

Bijzonderheden:

- Cliënten bleven tijdens de renovatie in het pand wonen: oud en nieuw zijn naast elkaar opgebouwd.
- Multifunctioneel WLAN.
- Smartphones inclusief app voor zorgalarmering.

U bent hier: Home   »   Projecten zorg   »   Zorgcentra de betuwe kulenburg
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten