Woonvisie

Geplaatst op 30 juni 2017 door CuraTecProjectbeschrijving

Over Woonvisie:

Woonvisie verhuurt, beheert en bouwt woningen, verzorgingstehuizen, garages en bedrijfsruimten in Ridderkerk. Zo’n 85% van alle huurwoningen in Ridderkerk is van Woonvisie. Het motto van de organisatie is “de garantie voor prettig en langdurig wonen”. Langdurig houdt in dat het woningaanbod meegroeit en mee verandert met de veranderende vraag, maar vooral ook met de woonwensen van de verschillende groepen huurders. Gezinnen, alleenstaande ouderen, mensen met lage inkomens, starters en gehandicapten. Iedereen moet een geschikte woning kunnen vinden.

Klantbehoefte:

Woonvisie werkt samen met Riederborgh, een zorgorganisatie in Ridderkerk. Deze samenwerking had met name betrekking op de verbouwing van de Riedertoren en de nieuwbouw, de Riederbol. Waarbij Woonvisie de eigenaar is van de panden en Riederborgh de gebruiker. Alle technische systemen vallen onder de hoede van Woonvisie. Beide organisatie hadden behoefte aan expertise op het gebied van zorgtechnologie voor de praktische invulling van het bestek voor bovengenoemde twee locaties.

Oplossing:

CuraTec heeft binnen het kader van het bestek een schaalbare en toekomstvaste oplossing ontworpen. Centraal hierin staan de medewerkers en cliënten van de Riedertoren en de Riederbol, zodat de uiteindelijke oplossing toegevoegde waarde biedt aan de werkprocessen en de veiligheid van de cliënten.

Bijzonderheden:

Zowel de woningcorporatie als de zorgorganisatie zijn intensief betrokken geweest bij dit traject. Waarbij de woningcorporatie de uiteindelijke opdrachtgever was en de zorginstelling de gebruiker van de systemen. Hoewel er verschillen van inzicht bestonden bij de belanghebbenden, is er nu een eindresultaat waar iedereen content mee is.

Bron foto's: boele.nl

 

U bent hier: Home   »   Projecten overig   »   Woonvisie
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten