Rijkswaterstaat

Geplaatst op 30 juni 2017 door CuraTecProjectbeschrijving

Over Rijkswaterstaat:

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Rijkswaterstaat beheert en ontwikkelt de rijkswegen, vaarwegen en –wateren en zet in op een duurzame leefomgeving. Samen met anderen werkt Rijkswaterstaat aan een land dat beschermd is tegen overstromingen. Waar voldoende groen is en voldoende en schoon water. En waar je vlot en veilig van A naar B kunt komen.

Klantbehoefte:

Rijkswaterstaat had behoefte aan een nieuw telefoonsysteem dat voldoende flexibiliteit biedt om mee te groeien met de wensen van de organisatie. De locaties van Rijkswaterstaat variëren in omvang en functie (kantoorgebouw versus een sluizencomplex). Vanuit functioneel en beheertechnisch oogpunt was één telefonieconcept een vereiste. Net als veel overheidsorganisaties heeft Rijkswaterstaat gekozen voor het Mitel telefonieplatform.

Oplossing CuraTec:

CuraTec heeft in opdracht van derden het functioneel ontwerp vertaald in een technisch ontwerp en heeft de architectuur bepaald van de oplossing. Daarnaast heeft CuraTec middels opleidingen en ondersteuning op locatie bijgedragen aan een goed verloop tijdens de invoering op de diverse locaties. Bovendien zijn er diverse call center en beheertrainingen gegeven zodat de organisatie ook in de toekomst beschikt over een actueel en goed functionerend telefoonsysteem.

U bent hier: Home   »   Projecten overig   »   Rijkswaterstaat
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten