Gemeente Nijmegen

Geplaatst op 30 juni 2017 door CuraTecProjectbeschrijving

Over Gemeente Nijmegen:

Nijmegen is de oudste stad van Nederland. De ligging aan de Waal tussen heuvels en bossen maakt deze locatie al ruim 2000 jaar aantrekkelijk als woonplaats. Naast een rijke historie biedt Nijmegen de hedendaagse dynamiek van een moderne stad.

Klantbehoefte:

De Gemeente Nijmegen had behoefte aan een nieuw telefoonsysteem dat voldoende flexibiliteit biedt om mee te groeien met de wensen van de organisatie. Bovendien beschikt de gemeente over meerdere locaties die allen deel uit moeten maken van één telefonisch bereikbaarheidsconcept. Net als veel overheidsorganisaties heeft de gemeente Nijmegen gekozen voor het Mitel telefonieplatform.

Oplossing CuraTec:

CuraTec heeft in opdracht van derden het functioneel ontwerp vertaald in een technisch ontwerp en heeft de architectuur bepaald van de oplossing. Daarnaast heeft CuraTec middels opleidingen en ondersteuning op locatie bijgedragen aan een goed verloop tijdens de invoering. Bovendien zijn er diverse beheertrainingen gegeven zodat de gemeente Nijmegen ook in de toekomst beschikt over een actueel en goed functionerend telefoonsysteem.

U bent hier: Home   »   Projecten overig   »   Gemeente nijmegen
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten