Gemeente Landerd

Geplaatst op 30 juni 2017 door CuraTecProjectbeschrijving

Over Gemeente Landerd:

Sinds 1 januari 1994 ligt op de grens van de Maaskant en het Brabantse Peelgebied de gemeente Landerd. Deze is voortgekomen uit een samenvoeging van de voormalige gemeenten Schaijk en Zeeland. Tot Landerd behoort ook het kerkdorp Reek, dat tot 1942 een zelfstandige gemeente was.

Klantbehoefte:

De Gemeente Landerd had behoefte aan een nieuwe telefonie-omgeving, mede om in te kunnen spelen op de huidige ontwikkelingen voor de landelijke 14-nummers en het KCC. Bovendien was het voor de gemeente Landerd belangrijk om goede bereikbaarheidsrapportages te kunnen maken. Dit was met het oude systeem niet mogelijk en er was wel het vermoeden dat de telefonische bereikbaarheid van sommige afdelingen voor ruime verbetering vatbaar was.

Oplossing:

De Gemeente Landerd heeft gekozen voor het Mitel telefonieplatform, inclusief een kostenregistratiepakket (Eclipse). In het kader van het nieuwe werken zijn de toestellen uitgerust met de zogenaamde hot desking faciliteit waardoor de medewerkers vrij zijn om een werkplek te kiezen en het eigen toestelnummer in te loggen. Voor de “buiten” medewerkers wordt gebruik gemaakt van GSM integratie.

Bijzonderheden:

- Nadruk op meten van de telefonische bereikbaarheid en het aansturen van de organisatie.
- GSM integratie.
- Veel aandacht besteed tijdens het project voor het opleiden van de medewerkers.

U bent hier: Home   »   Projecten overig   »   Gemeente landerd
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten