Clavis

Geplaatst op 30 juni 2017 door CuraTecProjectbeschrijving

Over Clavis:

Clavis beheert als woningcorporatie ongeveer 2.500 woningen in Terneuzen en Sluiskil. Als projectontwikkelaar realiseert Clavis unieke projecten, zo ook Maxima. De architectuur van Maxima is modern en imposant, het wooncomplex staat in Terneuzen en bestaat uit zeven etages. Het atrium vormt het hart van het gebouw, een prachtig aangelegde binnentuin omsloten door woningen. In dit complex zijn 40 koop- en 20 huurappartementen gesitueerd met een uniek uitzicht over de Westerschelde of op een wandelpark. In hetzelfde gebouw bevinden zich ook zorgappartementen en zijn groepswoningen van een zorginstelling aanwezig.

Klantbehoefte:

De appartementen zijn bedoeld voor een lange levensloop. Mensen moeten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Als dat niet meer gaat, moeten de voorzieningen voor zorg aan huis aanwezig zijn. De luxe uitstraling van het hele gebouw moet ook terug te vinden zijn in de faciliteiten in en om het gebouw.

Oplossing:

CuraTec heeft de appartementen uitgerust met WLAN dekking, zodat de bewoners van  draadloos internet gebruik kunnen maken. De appartementen zijn ook voorzien van een trekschakelaar in de badkamer en van een zorgunit voor het maken van een alarmoproep. De techniek in deze appartementen vormt één geheel met het geïntegreerde verpleegoproep- en domoticasysteem van de zorgappartementen en groepswoningen.

Bijzonderheden:

- WLAN dekking in de huur- en koopappartementen
- Voorbereid op de (toekomstige) zorgbehoefte van de bewoner(s).
- Technisch en functioneel gezien één geheel met de zorgappartementen en groepswoningen van zorginstelling (SVRZ).

U bent hier: Home   »   Projecten overig   »   Clavis
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten