Zorgoplossingen – Persoonsbeveiliging

persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging voor uw medewerkers

Binnen de zorg draait het om de veiligheid van uw cliënten maar ook om die van uw medewerkers, bijvoorbeeld bij GGZ instellingen. Uw medewerkers kunnen soms in situaties terecht komen waarbij ze snel ondersteuning van collega’s nodig hebben. Om er voor te zorgen dat uw medewerkers veilig aan het werk kunnen, is het mogelijk dat ze uitgerust worden met een device waar ook een noodknop op zit.

Plaatsbepaling

Het is mogelijk om, door middel van plaatsbepaling in het WLAN, de positie van medewerkers te volgen. Als er een bedreigende situatie ontstaat, kan de medewerker op de noodknop drukken. Op dat moment gaat er een alarm uit, voorzien van een positie, en worden de dichtstbijzijnde medewerkers gealarmeerd.
Meer informatie over plaatsbepaling vindt u hier.

Verschillende mogelijkheden voor persoonsbeveiliging

In de projecten van CuraTec worden meestal verschillende systemen met elkaar geïntegreerd. Daardoor komen er allerlei mogelijkheden binnen handbereik. Natuurlijk het bevestigen van de ontvangst van de alarmoproep en het opstarten van een escalatieprocedure. Maar bijvoorbeeld ook het koppelen van videobeelden aan een alarmoproep of een “man down” alarm.

Gebruik van Ekahau

Voor persoonsbeveiliging maakt CuraTec veelal gebruik van Ekahau. Ekahau is speciaal ontwikkeld om de locatie van personen te bepalen en biedt een breed assortiment met verschillende oplossingen op het gebied van tracking en tracing van o.a. cliënten, medewerkers, bezoekers en apparatuur. De voordelen van Ekahau oplossing is dat je realtime inzage hebt op de locatie. Zo is precies te zien waar cliënten zich bevinden (als ze voorzien zijn van een tag) en kan er bij alarmering precies doorgeven worden op welke locatie assistentie nodig is. De Ekahau software zorgt voor de plaatsbepaling in het WLAN netwerk.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

U bent hier: Home   »   Persoonsbeveiliging
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten