Over CuraTec

overons

Specialist op het gebied van Netwerken, Telefonie en Zorgsystemen

CuraTec is een systeem integrator en is dé specialist op het gebied van Netwerken, Telefonie en Zorgsystemen. Wij leveren innovatieve communicatieoplossingen en zijn o.a. gespecialiseerd in netwerken (LAN, WAN, WLAN, VoWIFI en VoWLAN), telefonie, Cloudtechnologie, (zorg)alarmeringssystemen, locatiebepaling, domotica, persoonsbeveiliging, toegangscontrole en video. Met onze ruime kennis en expertise werken we aan betrouwbare oplossingen op maat.

Ons doel

Ons doel is om de prestaties van uw organisatie te verbeteren en uw kosten (op de lange termijn) te verlagen. Dit doen wij door te luisteren naar de wensen van u en uw medewerkers en deze wensen, boven de techniek, centraal te stellen. Maar ook door te werken met flexibele contracten en heldere afspraken. U doet zaken met één partij binnen een raamwerk van vaste afspraken, duidelijke specificaties en kosten.

Ons vakgebied

CuraTec heeft haar strepen met name verdiend in de zorgsector. Voor deze sector leveren wij al jaren innovatieve communicatieoplossingen. Daarnaast zijn wij onder andere actief in de zakelijke sector, bij woningbouwcorporaties, gemeentes en (semi) overheidsinstanties. Hier kunt u een aantal van onze projecten vinden.

Maatwerk en flexibiliteit

Doordat nagenoeg elke situatie technisch en/of procesmatig anders is bij onze opdrachtgevers, is vrijwel altijd maatwerk engineering van toepassing. Vanuit dat vertrekpunt wordt gezamenlijk een functionele oplossing ontworpen en geïmplementeerd die niet alleen jaren mee kan, maar ook flexibel is op het moment dat de organisatie verandert.

Wij nemen collectieve verantwoordelijkheid voor de technische systemen. Ook als het gaat om integratie met uw huidige systemen. 

Onze organisatie en medewerkers

Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen waarbij persoonlijk contact met de klant voorop staat. CuraTec is een service organisatie die 24 uur per dag voor u klaar staat, flexibel is en snel schakelt. 

De medewerkers van CuraTec zijn, dankzij hun jarenlange kennis en ervaring, in staat om projecten van A tot Z efficiënt en vakkundig uit te voeren. Tijdens het gehele project kunt u rekenen op de daadkracht en slagvaardigheid van onze projectmanagers, zorgconsulenten, engineers en overige collega's. Uw projecten zijn bij ons in vertrouwde handen.

Ons team bestaat uit een hechte groep medewerkers die allen communicatief vaardig- en specialist op hun vakgebied zijn.

Wij zijn gevestigd in Almere, op het bedrijventerrein De Striptekenaar in Almere.
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

CuraTec is ambassadeur van Open Care Connect.

occ logo

U bent hier: Home   »   Over curatec
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten