Volg ons online:
Terug

Wij staan op woensdag 10 november op het event 'Domotica, gewoon doen'

Tijdens het event 'Domotica, gewoon doen' zoomt M&I/Partners in op leefcirkels en uitluistersystemen. Twee specifieke toepassingen die de zorg verlichten en verbeteren. Aansluitend vindt de leveranciersmarkt plaats waar wij aan deelnemen.
Wij staan op woensdag 10 november op het event 'Domotica, gewoon doen'

 

Pauline Hogendoorn (M&I/Partners) presenteert de uitkomsten uit haar masteronderzoek naar leefcirkels in de ouderenzorg. Marcha Kwisthout, manager Langdurige zorg en Behandeling bij tanteLouise, neemt u mee in hun zorgvisie en hoe leefcirkels daar naadloos bij aansluiten. Karlijn Pielage (M&I/Partners) vertelt over uitluistersystemen in de gehandicaptenzorg. Johan Remmers, sectormanager bij ASVZ, deelt zijn ervaringen en successen met uitluistersystemen bij ASVZ. 


Deelname

De bijeenkomst is uitsluitend bestemd voor relaties in de geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en de gehandicaptenzorg (Raad van Bestuur, directeuren, zorgprofessionals, zorgmanagers, innovatiemanagers, ICT- en I&A-managers van instellingen die nog niets doen met sensoren/domotica en/of die (jaren geleden) begonnen zijn en nu een stap vooruit willen zetten. Interimmers en zzp'ers zijn uitgesloten van deelname.

 

Het event is kosteloos, wel dient u zich vooraf aan te melden via: https://mxi.nl/events/57/domotica-gewoon-doen

 

Als eerste op de hoogte met onze nieuwsbrief:

Copyright CuraTec 2021  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring
Design & development by: Timeless Design
Neem contact op