Verhuizing en upgrade Aastra bij Baalderborg Groep


De Baalderborg Groep biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en aan ouderen die hulp nodig hebben om hun eigen leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. De Baalderborg Groep heeft meer dan 80 woon- en werklocaties in Overijssel en Drenthe.

Bij De Baalderborg Groep vindt een grote interne verhuizing tussen locaties plaats. CuraTec is gestart met het vernieuwen van het DECT systeem en het upgraden van het bestaande Aastra telefonieplatform naar de laatste softwarestand. Maar niet alleen de telefonie wordt aangepakt, ook het zorgsysteem wordt gemoderniseerd.

De migratie naar de nieuwste softwarestand brengt een aantal voordelen mee. Zo wordt er overgegaan op IP, waardoor de verhuizing eenvoudiger gaat. Maar het biedt de medewerkers ook de mogelijkheid om plaatsonafhankelijk te werken. Er komt een bedienpost op een locatie waar geen centrale staat. En er worden systemen geïntegreerd die voorheen gescheiden waren zoals telefonie voor bewoners en de persoonsbeveiliging.

CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten