Veiligheid voor uw zorgpersoneel

Binnen de zorg draait het om de veiligheid van uw cliënten maar ook om die van uw medewerkers. Regelmatig verschijnen er in het nieuws berichten over zorgpersoneel dat is aangevallen of verwond door een cliënt. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat de bedreiging van buitenaf komt, zoals familie van een cliënt of een inbreker. Er wordt door u als organisatie natuurlijk al veel aan gedaan om dit te voorkomen, maar helemaal voorkomen lukt helaas niet.

Op het moment dat zich een calamiteit voordoet is het fijn als er snel en op de juiste plek hulp aan de collega in nood geboden kan worden. Door zorgpersoneel uit te rusten met persoonsbeveiliging met locatiebepaling kunnen uw zorgmedewerkers elkaar snel en adequaat hulp bieden/ te hulp schieten.

In het kader van persoonsbeveiliging biedt plaatsbepaling voor medewerkers extra zekerheid in een zorgelijke situatie. Wanneer een medewerker in nood op de alarmknop op zijn/haar device drukt, ontvangen de dichtstbijzijnde collega’s een noodoproep en weten gelijk waar de calamiteit is. Een fijn gevoel voor alle zorgmedewerkers.

veiligheid zorgpersoneel

CuraTec past persoonsbeveiliging met plaatsbepaling veelvuldig toe in haar projecten voor het traceren van personen, zowel voor cliënten als voor medewerkers. Doordat wij merkonafhankelijk zijn kunnen wij een tal aan oplossingen bieden en zo de meest geschikte oplossing voor uw organisatie implementeren. Ook kan plaatsbepaling voor meerdere doeleinden worden ingezet zoals het volgen van goederen, denk hierbij aan (medische) apparatuur (asset tracking).

Meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie en uw medewerkers?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

U bent hier: Home   »   Nieuws   »   Veiligheid voor uw zorgpersoneel
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten