Trainingen CuraTec

CuraTec verzorgt voor haar klanten verschillende zorg- en telefonietrainingen op locatie. Onze trainers reizen regelmatig stad en land af om zorgpersoneel te instrueren over het nieuwe systeem waar zij mee gaan werken.

Stapsgewijs doorlopen onze trainers met het zorgpersoneel de mogelijkheden die zij hebben met zowel het nieuwe zorg- als telefoniesysteem. Na een uitgebreide instructie wordt er uitvoerig getest, zodat iedereen de nieuwe werkwijze in de vingers heeft. Daarnaast verzorgen wij ook handleiding met daarin stapsgewijs beschreven wat er in de praktijk is besproken, zodat de medewerkers alles wat zij in de praktijk hebben geleerd nog eens rustig door kunnen nemen.

Maar daar houdt de ondersteuning niet op. Er is namelijk ook altijd een medewerker van CuraTec aanwezig bij de livegang van een nieuw systeem om het personeel ter plekke te kunnen ondersteunen en hun vragen te beantwoorden.

Meer weten over de mogelijke telefonie- en zorgsystemen en de trainingen die daarbij horen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

U bent hier: Home   »   Nieuws   »   Trainingen CuraTec
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten