Volg ons online:
Terug

Trainingen CuraTec

CuraTec verzorgt voor haar klanten verschillende zorg- en telefonietrainingen op locatie. Onze trainers reizen regelmatig stad en land af om zorgpersoneel te instrueren over het nieuwe systeem waar zij mee gaan werken.
Trainingen CuraTec

Trainingen CuraTec

CuraTec verzorgt voor haar klanten verschillende zorg- en telefonietrainingen op locatie. Onze trainers reizen regelmatig stad en land af om zorgpersoneel te instrueren over het nieuwe systeem waar zij mee gaan werken.

Stapsgewijs doorlopen onze trainers met het zorgpersoneel de mogelijkheden die zij hebben met zowel het nieuwe zorg- als telefoniesysteem. Na een uitgebreide instructie wordt er uitvoerig getest, zodat iedereen de nieuwe werkwijze in de vingers heeft. Daarnaast verzorgen wij ook handleiding met daarin stapsgewijs beschreven wat er in de praktijk is besproken, zodat de medewerkers alles wat zij in de praktijk hebben geleerd nog eens rustig door kunnen nemen.

Maar daar houdt de ondersteuning niet op. Er is namelijk ook altijd een medewerker van CuraTec aanwezig bij de livegang van een nieuw systeem om het personeel ter plekke te kunnen ondersteunen en hun vragen te beantwoorden.

Meer weten over de mogelijke telefonie- en zorgsystemen en de trainingen die daarbij horen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Als eerste op de hoogte met onze nieuwsbrief:

Copyright CuraTec 2021 - 2023  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring
Design & development by: Timeless Design
Neem contact op