Thermische camera's

Met name in de nachten is er steeds meer behoefte aan ondersteuning van het zorgpersoneel door middel van camerabeelden. Doordat men in de nachten met steeds minder personeel uit de voeten moet, verdwijnen zaken als rondes lopen bij een toenemend aantal organisaties. Hiervoor in de plaats komt over het algemeen techniek waardoor er garant gestaan kan worden voor de veiligheid en gezondheid van zowel bewoners als personeel.

Waar het nog niet zo heel lang geleden absoluut “not-done” was om een camera in een cliëntenkamer te plaatsen, wordt er nu al minder strikt over gedacht. Uiteraard met toestemming van de cliënt en de familie. Een technische ontwikkeling die de drempel naar camera's op de cliëntenkamer verlaagd is die van thermische infrarood camera's. Deze camera's geven de gedragingen van een persoon duidelijk weer, zonder dat de details zichtbaar zijn. En zowel in de dag- als in de nachtsituatie geven deze camera's duidelijke beelden (in tegenstelling tot optische camera's waarbij extra verlichting noodzakelijk kan zijn). Vanzelfsprekend komt dit ook tegemoet aan de wens om cliënten zoveel mogelijk privacy te bieden. Door ook te werken met triggers, hoeft er niet iemand constant met een cliënt mee te kijken, maar alleen op die momenten dat er iets aan de hand is. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Bron: Security Management 

U bent hier: Home   »   Nieuws   »   Thermische camera's
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten