Volg ons online:
Terug

Succesvolle Demodagen bij Stichting Present

Momenteel zijn wij bij Present druk bezig met de voorbereidingen voor de implementatie van onze oplossingen op de eerste locatie, Open Vensters.
Succesvolle Demodagen bij Stichting Present

De oplossing bestaat uit IQ Messenger in combinatie met MOBOTIX AG en Evresys. De verwachting is dat het systeem in september operationeel zal zijn, en het team kijkt ernaar uit om de oplossingen in de praktijk te gaan gebruiken.

Deze week vonden de eerste demodagen plaats. De focus van de demodag lag op de alarmeringsmogelijkheden van de CuraTec-oplossingen, met aan het einde ook aandacht voor leefcirkels. De demo werd telkens afgestemd op het niveau van de groep, waarbij zowel praktische aspecten als het concept en toekomstige ontwikkelingen werden belicht.

We hebben ervoor gekozen om de bezoekers al vroeg de smartphones in handen te geven. Dit zorgde voor een interactieve ervaring, waarbij enkele zijpaden werden verkend. Dit bood inzicht in mogelijke werksituaties en benadrukte de intuïtieve bediening van de app. De meesten raakten snel vertrouwd met de app en reageerden enthousiast op de geboden functionaliteiten.

Als eerste op de hoogte met onze nieuwsbrief:

Copyright CuraTec 2021 - 2023  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring
Design & development by: Timeless Design
Neem contact op