Spoedklus: CuraTec bouwt zorglocatie om binnen één dag

Afgelopen week hebben onze engineers er keihard aan gewerkt om het voor elkaar te krijgen een zorglocatie binnen één dag om te bouwen. Binnen 14 uur was het nieuwe zorgsysteem bij de locatie dan ook up-and-running en tot in detail afgerond, zelf het laadrek hing er netjes bij.

Van opdracht tot implementatie heeft CuraTec alles binnen 1,5 week voor onze klant geregeld. Maar ook de klant zelf heeft er een grote rol in gespeeld om dit project binnen zo’n korte periode tot een succes te maken. Door de juiste ondersteuning en fijne mede- en samenwerking, ook op de dag van implementatie, hebben we er met z’n allen voor gezorgd dat er weer een betrouwbaar zorgalarmeringssysteem in gebruik genomen kon worden.

We kregen van onze klant een ontzettend mooi compliment:
"De ombouw van onze locatie was een zeer geslaagde missie. In een kort tijdsbestek is er snel geschakeld en het was vooral het teamwork wat voor een extra slagvaardigheid zorgde tijdens de kleine hindernissen die je gedurende een spoedklus tegen komt. Jullie hebben een mooi team en het was zeer prettig samenwerken. Al binnen een uur voelde ik me deel van een team in plaats van “de klant” en dat was een aangename ervaring. We hebben nog wel wat werk te doen maar de basis staat als een huis. Het zorgteam is erg tevreden en de implementatie is geruisloos verlopen. Tot op heden heb ik geen enkele wanklank gehoord. Mijn complimenten voor de snelle actie en de manier waarop er is samengewerkt."

Het vergt veel teamwork om zo’n project in één dag voor elkaar te krijgen. CuraTec bestaat uit een hechte groep medewerkers die goed op elkaar zijn ingespeeld en in staat zijn om projecten van A tot Z efficiënt en vakkundig uit te voeren, en dat zie je terug in onze resultaten.

Uw projecten zijn bij ons in vertrouwde handen, ook als het om een spoedklussen gaat!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem dan eens contact met ons op.

CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten