Ondertekening Valkenhof

Wiebe de Boer van CuraTec en Drs. A.G.J. Vermaase (Albert) zetten de handtekening onder het contract voor de vervanging van het netwerk en de telefonieomgeving voor de 5 locaties van Valkenhof in Valkenswaard. Het betreft een contract voor 5 jaar, met de intentie om dit voor nog eens 5 jaar te verlengen. 

De oplossing die bij Valkenhof momenteel geimplementeerd wordt bestaat uit een Innovaphone telefoonsysteem met daarbij Mitel WLAN handsets voor spraak en zorgalarmering. Het WLAN (Motorola) wordt dus niet alleen gebruikt voor dataverkeer, maar ook voor spraak. 

Het project bestaat uit een technische vervanging van de vaste (en draadloze) telefonie en data-omgeving op elke locatie. Tegelijkertijd wordt er een re-design gemaakt van het netwerkontwerp en de functionaliteit. De telefonie- en dataomgeving wordt transparant uitgerold over alle locaties en de beschikbaarheid van de totale oplossing wordt verhoogd door op belangrijke punten redundantie aan te brengen.

In eerste instantie worden de bestaande zorgcommunicatiesystemen gekoppeld, maar het netwerk moet de basis vormen voor de volgende stap. Zodat  Valkenhof is voorbereid op de totale vervanging van de zorgcommunicatie. Hiermee is Valkenhof klaar voor een dynamische toekomst. Alles is er op gericht om het primaire proces (zorg verlenen) optimaal uit te kunnen blijven voeren zonder technische belemmeringen

Bijzonder aan het geheel is dat de oplossing ook voor stille ontruiming ingezet mag worden. Het concept is door een keuringsinstantie gelijkwaardig verklaard m.b.t. de NEN2575. Dit betekent dat de medewerkers met slechts één device zijn uitgerust en dat er geen piepersystemen noodzakelijk zijn.

De uitrol is inmiddels gestart en de planning is dat eind van het jaar alle locaties gereed zijn.

U bent hier: Home   »   Nieuws   »   Ondertekening Valkenhof
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten