Mitel rondt fusie met Aastra af

Mitel nu één van de grootste aanbieders zakelijke communicatie-oplossingen


Mitel kondigt met trots aan dat de fusie met Aastra is afgerond. De gecombineerde jaaromzet van 1,1 miljard Amerikaanse dollar en 60 miljoen klanten wereldwijd, maakt Mitel nu één van de grootste aanbieders van zakelijke communicatie-oplossingen. Met het grootste marktaandeel in West-Europa en een top vijf positie wereldwijd, bevindt Mitel zich in een goede positie om te profiteren van de groeikansen nu de markt de lange termijn overstap maakt naar cloud-gebaseerde diensten. Voor CuraTec, als partner van Mitel, geeft deze fusie nog meer vertrouwen en overtuiging dat we oplossingen bouwen op basis van een gerenommeerde wereldwijde speler.

Partners zijn bepalend voor het succes van Mitel. Als gevolg van de fusie beschikt Mitel nu over het meest uitgebreide portfolio in de industrie en kan daarmee alle klanten en markten bedienen. Van digitaal tot IP tot cloud, van platformen tot applicaties en devices, voor organisaties van elke omvang. Het Mitel-portfolio biedt klanten de mogelijkheid hun zakelijke communicatiesystemen te behouden, te migreren of te upgraden in hun eigen tempo.

Mitel is er van overtuigd dat het geïntegreerde portfolio partners concurrentievoordeel biedt voor dienstverlening aan zowel wereldwijde, regionale als lokale klanten en klanten in verschillende verticale markten; nu en in de toekomst. 

 

U bent hier: Home   »   Nieuws   »   Mitel rondt fusie met Aastra af
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten