Met CuraTec gefaseerd naar de cloud

CuraTec houdt nauwlettend alle technologische ontwikkelingen in de gaten. Zodra wij iets interessant achten en dit bewezen effectief is voor toepassing bij onze klanten, komen wij met een concept. Zo ook met onze eigen Cloud Telefonie Oplossing.

CuraTec Cloud Telefonie Oplossing

Sinds enige tijd hebben wij onze eigen CuraTec Cloud Telefonie Oplossing toegevoegd aan ons portfolio. In tegenstelling tot andere cloud oplossingen, wordt onze oplossing verrekend op basis van gebruikte capaciteit (“pay-per-line”) in plaats van het aantal gebruikers/ users.

Dit houdt in dat als uw organisatie veel toestellen en relatief weinig (extern) telefoonverkeer heeft, zoals vaak het geval in o.a. de zorgsector, u met deze optie vele malen goedkoper uit bent. Pay-per-line kan worden afgenomen op basis van het aantal gelijktijdige externe gesprekken die uw organisatie wenst. Het aantal interne gesprekken is altijd onbeperkt en gratis.

Combineer dat met de flexibiliteit om te allen tijde op- en af te kunnen schalen en een vast-mobiel integratie* zonder zich te binden aan of te moeten veranderen van provider. Dan begrijpt u waarom deze oplossing zeer geschikt is voor onze klanten, tegen een fractie van de kosten van vergelijkbare diensten.

Altijd een oplossing

cloud telefonieToch is er soms nog een barrière om te migreren naar de cloud. Zorgsystemen zijn vaak nog “vervlochten” met het telefoniesysteem of u wilt het gekoppelde DECT systeem nog een tijdje blijven gebruiken. Ook hiervoor hebben wij een oplossing gevonden.

Met onze CuraTec Cloud Telefonie Oplossing migreren wij uw telefooncentrale naar de cloud, waardoor uw telefonieoplossing softwarematig wordt. Vervolgens bepalen we welke telefoonnummers in de cloud komen te “hangen” en welke in uw bestaande telefoniesysteem blijven staan. Zo kunt u niet alleen bepalen welke locatie of afdeling de cloud in gaat maar ook, binnen één locatie, welke toestellen wel en niet.

De leeftijd en het merk van het bestaande systeem maakt hiervoor niet uit.

Samenvattend:

•             Vanaf dag één profiteren van de voordelen van een cloudoplossing

•             Indien gewenst integratie met het huidige systemen

•             Geen (des)investering

•             Verlaging van de kosten

•             Te allen tijde op- en af kunnen schalen / Flexibiliteit

•             Vast-mobiel integratie zonder verplichtingen

•             In elke gewenst tempo migreren naar de cloud (per afdeling/ locatie)

U bent hier: Home   »   Nieuws   »   Met CuraTec gefaseerd naar de cloud
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten