Geef u NU op voor ons seminar Cloud & Care

Seminar “Cloud & Care”

donderdag 8 februari 2018

Op donderdag 8 februari 2018 organiseert CuraTec het seminar "Cloud & Care", welke zal plaatsvinden in Burgers' Zoo te Arnhem. Tijdens dit seminar wordt er ingegaan op het gebruik van “de Cloud” in, met name, de zorgsector en passeren verschillende interessante onderwerpen de revue. 

Deelname aan dit seminar is kosteloos!

Cloudtechnologie binnen de zorgsector 

Cloudtechnologie wordt door steeds meer organisaties omarmd. De belangrijkste redenen hiervoor zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en een duidelijke kostenstructuur. Ook in de zorgsector wordt deze trend meer en meer overgenomen.

Als voorbeeld van Cloudtechnologie binnen de zorgsector, zal onze klant Viattence vertellen over het hoe en waarom zij de overstap naar Cloud telefonie en naar een verpleegoproepsysteem op basis van wifi hebben gemaakt.

Ook hebben wij nog een aantal andere interessante sprekers op het programma staan, zoals Eric de Blok van Natuurvisie, Martijn Schuurmans van Open Care Connect en onze eigen Wiebe de Boer. Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om mee te gaan met een rondleiding door het nieuwe Mangrovegebied van Burgers' Zoo.

Mis ons seminar dus niet!

Programma

Hieronder vindt u de dagindeling van het seminar:

10:00 – 10:30 uur:          Ontvangst met koffie/ thee en lekkernij
10:30 – 12:00 uur:          Interessante rondleiding door Burgers Zoo

12:00 – 12:45 uur:
         Safari Lunch in het Safari Restaurant

12:45 – 13:00 uur:          Introductie en welkomstwoord
13:00 – 13:45 uur:
         Natuurlijk samenspel Eric de Blok – Natuurvisie
13:45 – 14:15 uur:          Cloud & Trends - Wiebe de Boer – CuraTec

14:15 – 14:45 uur:          Pauze

14:45 – 15:30 uur:          Cloud Telefonie en VOS op basis van wifi   Viattence
15:30 – 16:00 uur:          Open Care Connect Martijn Schuurmans
                                              
16:00 – 16:15 uur:          Afsluiting en samenvatting
16:15 – 17:00 uur:          Napraten onder het genot van een hapje en een drankje

 

Achtergrond sprekers:

Eric de Blok – Natuurvisie

Eric de BlokEric de Blok is zoöloog, psycholoog en bedrijfskundige. Zijn drie passies, te weten de natuur, de mens en organisatiekunde, combineert hij in zijn werk. Hij heeft 25 jaar ervaring als organisatieadviseur, is daarnaast spreker, inspirator en trainer bij Natuurvisie en organisatieadviseur en coach bij GNG Consultancy.

Dankzij deze combinatie heeft hij een brede kijk op organisatievraagstukken en is hij een onuitputtelijke inspiratiebron voor oplossingen die zich in de praktijk bewezen hebben. Hij is van mening dat de antwoorden op onze vragen overal om ons heen te vinden zijn. Het is alleen een kwestie van hoe te kijken. 

Wiebe de Boer – CuraTec

Wiebe de BoerWiebe de Boer, medeoprichter van CuraTec, is gespecialiseerd in de technische communicatie voorzieningen binnen zorginstellingen. Hij volgt de technologische ontwikkelingen al meer dan 20 jaar op de voet en vertaalt deze continu naar toepassingen voor de zorg. Hij is dan ook nauw betrokken bij strategieontwikkelingen en innovatieve ICT-projecten binnen de zorg. 

Remco de Broeder en Jeroen Burgmeijer - Viattence

Remco en JeroenViattence is specialist op het gebied van ouderenzorg op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn.

Remco den Broeder, coördinator systeem en netwerkbeheer en Jeroen Burgmeijer, Technische Service vertellen u over de implementatie van een wifi verpleegoproepsysteem en een Cloudtelefonie oplossing.

Aanleiding hiervoor is locatie de Wendhorst, waarvan al bekend was dat deze plat zou gaan, terwijl het verpleegoproepsysteem toch echt vervangen moest worden. Door hierin slimme keuzes te maken, is de investering geen weggegooid geld, maar kan deze hergebruikt worden.

De Cloudtelefonie oplossing wordt nu voor een deel van de organisatie gebruikt en biedt Viattence hiermee een uitstekend migratietraject naar de Cloud. 

Martijn Schuurmans – Open Care Connect

Martijn SchuurmansMartijn Schuurmans is de CEO van Eurocom en een van de oprichters van Open Care Connect.

In een wereld waar platformen, systemen, apparaten en organisaties intensief moeten kunnen samenwerken en koppelen, is standaardisatie een absolute voorwaarde voor innovatie en het ontstaan van nieuwe ecosystemen waarbinnen de veranderingen van de zorgmarkt kunnen worden gefaciliteerd. Om deze beweging in goede banen te leiden hebben toonaangevende marktpartijen Open Care Connect geïnitieerd. 

 

Overige informatie

U ontvangt circa één week van tevoren uw toegangskaart en alle benodigde praktische informatie van ons per mail.

Deelname

Dit seminar is met name bedoeld voor ICT-managers, managers Facilitaire Zaken, managers Bouwzaken en staffunctionarissen die zich bezig houden met (vervanging van of veranderingen aan) de (communicatie)technologie en infrastructuur of ICT uitbesteding vanuit de Cloud overwegen.

Aanmelden voor het Seminar ICT in de Zorg – Samen Veranderen

Vink aan wat van toepassing is: *Naam organisatie: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Functie:
Uw e-mailadres: *
Mobiel telefoonnr: *
Opmerking:
* Verplichte velden
U bent hier: Home   »   Nieuws   »   Geef u NU op voor ons seminar Cloud & Care
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten