CuraTec Update Service

Het belang van Windows updates

Windows stelt met grote regelmaat updates voor het besturingssysteem ter beschikking, met als gevolg dat u geregeld uw besturingssysteem dient te updaten. De belangrijkste reden hiervoor is dat Windows vrijwel constant het doelwit is van internetcriminelen die, om wat voor reden dan ook, het besturingssysteem van uw computer trachten aan te vallen.

Maar het voorkomen van internetcriminaliteit is niet de enige reden waarom Windows updates belangrijk zijn. Een andere belangrijke reden is dat het, zelfs voor een fabrikant als Microsoft, niet mogelijk is een besturingssysteem te maken dat volledig vrij is van bugs.

Daarnaast speelt de kwetsbaarheid van uw computer ook een rol. Bij Microsoft staat de veiligheid van hun software en uw bestanden hoog in het vaandel. Microsoft doet dit dus ook zodat uw gegevens veilig blijven.

Er kunnen bugs in het besturingssysteem zelf zitten die pas tijdens het gebruik van Windows naar boven komen. Windows dient dan ook steeds doorontwikkeld te worden, om er zo voor te zorgen dat u als computergebruiker zo probleemloos mogelijk met uw computer kunt blijven werken.

Windows updates zijn dus belangrijk, niet alleen om u te beschermen tegen internetcriminaliteit, maar ook om ervoor te zorgen dat u probleemloos met uw Windows computer kunt blijven werken.

Beveiligingsaspecten

Eerder was het gebruikelijk om systemen en servers, die ingezet worden voor een heel specifieke functie (zoals zorgsystemen), niet te laten updaten. Updates kunnen namelijk het gedrag van het systeem veranderen, waardoor een systeem niet meer (goed) werkt. Onder de noemer “never change a winning team” werd het daarom door softwarefabrikanten afgeraden om Windows updates uit te voeren.

Vandaag de dag is nagenoeg elk systeem aangesloten op een netwerk en daarmee automatisch ook op het Internet. Het beveiligingsaspect is daarmee belangrijker geworden dan het risico op verstoring. Door het zorgvuldig uitvoeren van updates kan het risico op verstoring nog verder beperkt worden.

CuraTec Update Service

CuraTec biedt haar klanten een update service. Hierbij worden updates op een gecontroleerde manier geïnstalleerd en de server, indien nodig, op een gecontroleerde manier herstart. Onze experts minimaliseren de overlast en assisteren u bij onverwachte storingen. Hiermee bent u gegarandeerd van een veilig en up-to-date systeem met een minimale overlast en downtime.

De updates en de release notes zullen eerst door CuraTec beoordeeld worden en, indien mogelijk, in een testomgeving getest worden. De updates zullen één keer in de twee maanden geïnstalleerd worden.

Indien een herstart van de server vereist is, zal dit in goed overleg met u uitgevoerd worden. Indien er toch een onverwacht probleem mocht optreden, zal de installatie van de updates direct ongedaan worden gemaakt en de server weer in oude staat worden hersteld. Daarnaast zult u altijd geïnformeerd worden over de uitgevoerde updates.

Interesse in onze update service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

U bent hier: Home   »   Nieuws   »   CuraTec Update Service
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten