CuraTec training bij Zorggroep de Vechtstreek

Afgelopen week heeft een van onze medewerkers een aantal trainingen verzorgd bij Zorggroep de Vechtstreek. Tijdens deze trainingen is aan de gebruikers en beheerders uitleg gegeven over het nieuwe verpleegoproepsysteem, welke door CuraTec geïmplementeerd is en een dag later in gebruik werd genomen.

Training: Instructie Gebruikers Zorgsysteem

Tijdens de gebruikerstraining werd o.a. aan de medewerkers uitgelegd hoe de geïnstalleerde zorg app werkt, hoe een alarmoproep er op hun smartphone uit ziet en welke handelingen er gedaan moeten worden om deze aan te nemen en af te handelen. Ze kregen uitleg over de verschillende accessoires die de bewoners tot hun beschikking hebben om een alarm te kunnen maken en hoe deze gebruikt dienen te worden.

Training: Beheer Zorgsysteem

De beheertraining was een aanvulling op de gebruikerstraining. Tijdens deze training kregen de beheerders aanvullende technische informatie over hoe accessoires aan- en afgemeld kunnen worden, hoe ze zelf technische meldingen kunnen onderzoeken en zelf zorgtoestellen kunnen programmeren. Maar ook wat er bijvoorbeeld allemaal bij komt kijken wanneer er een andere bewoner in een kamer komt of een zorgtoestel naar een andere kamer verhuist moet worden.

De inhoud van deze trainingen was specifiek afgestemd op onze klant.

 Meer weten over onze trainingen en/of andere diensten?
Kijk dan hier voor meer informatie:

U bent hier: Home   »   Nieuws   »   CuraTec training bij Zorggroep de Vechtstreek
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten