Volg ons online:
Terug

CuraTec maatregelen Corona virus

Leestijd:  1 minGisteren zijn door de overheid extra maatregelen afgekondigd om de verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Eén van die maatregelen betreft het bezoek aan kwetsbare groepen, waaronder ouderen, te beperken.
CuraTec maatregelen Corona virus

Geachte klant,

Gisteren zijn door de overheid extra maatregelen afgekondigd om de verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen.

Eén van die maatregelen betreft het bezoek aan kwetsbare groepen, waaronder ouderen, te beperken. Hierdoor heeft CuraTec besloten om werkzaamheden op locatie bij onze klanten alleen uit te voeren na overleg met, en met uitdrukkelijke toestemming van, onze klanten. Zoals u van ons gewend bent, kunnen wij eventuele storingen in de meeste gevallen vanuit onze helpdesk in Almere oplossen. In alle andere gevallen zullen wij in overleg met u treden.

De lopende projecten bereiden wij zoveel mogelijk voor vanuit huis en kantoor om de planning daar waar mogelijk vast te houden. Verder hanteert CuraTec intern uiteraard alle maatregelen zoals landelijk afgekondigd.

Met vriendelijke groeten,

De directie van CuraTec,
Wim Smeenk
Wiebe de Boer

Als eerste op de hoogte met onze nieuwsbrief:

Copyright CuraTec 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring
Design & development by: Timeless Design
Neem contact op