CuraTec en Domotica

Technologie en zorg zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het huidige zorgstelsel wordt verwacht dat men zo lang mogelijk zelfstandig woont of in een zorginstelling meer zelfredzaam is. Om dit te kunnen realiseren speelt domotica een zeer belangrijkere rol.

In de afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van domotica en worden er steeds vaker ‘intelligente’ sensoren en camera’s ingezet binnen zorginstellingen. Het voordeel hiervan is dat de werkdruk van zorgmedewerkers omlaaggaat. Zij hoeven bijvoorbeeld ’s nachts niet alle kamers langs, alarmmeldingen en reactietijd worden geregistreerd en bewoners kunnen eenvoudig worden gelokaliseerd. Ook vergroot het de veiligheid, privacy en kwaliteit van leven van de bewoner doordat er meer mogelijk is en het zorgpersoneel meer tijd over heeft voor de mensen zelf. Dit wordt gerealiseerd door bewoners uit te rusten met bijvoorbeeld een hals-of polzender, dwaaldetectie en een bedmat met sensor in te zetten en door gebruik te maken van leefcirkels en video.

CuraTec is een merkonafhankelijke systeem integrator en werkt nauw samen met vele verschillende partners. Hierdoor kunnen wij altijd de meest geschikte domotica inzetten binnen uw organisatie.

Wij kijken verder dan techniek alleen, denken mee met onze opdrachtgevers en hebben jarenlange praktijkervaring met technische toepassingen in het zorgproces.

Meer weten over de beste domotica oplossing voor uw organisatie?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Of bekijk hier meer informatie.

U bent hier: Home   »   Nieuws   »   CuraTec en Domotica
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten