CuraTec ambassadeur Open Care Connect


CuraTec is al geruime tijd ambassadeur van Open Care Connect.
Sinds kort staan we vermeld op de nieuwe Partner Pagina van dit platform en daar zijn we best een beetje trots op!

Open Care Connect biedt vele voordelen voor zowel zorgorganisaties, adviseurs, fabrikanten, system integrators als installateurs.

Wat de Open Care Connect partners en ambassadeurs, waaronder CuraTec, samen bindt is de wil om elkaars diensten en ondersteunende technologie aan te sluiten en te standaardiseren. De grote diversiteit aan partners en ambassadeurs maakt het mogelijk om complexe onderwerpen van alle invalshoeken te onderzoeken.

Wiebe de Boer van CuraTec zegt hier het volgende over:
“De rol van CuraTec is het vertalen van een functionele behoefte naar een technisch ontwerp en daaruit voortvloeiend een passende communicatieoplossing. Een systeem staat nooit op zichzelf.
Bij onze klanten staan er verschillende systemen, zowel oud als nieuw, en deze moeten samen als één geheel functioneren. Vandaar dat Open Care Connect belangrijk is voor zowel ons, als systeem integrator, maar ook zeer zeker voor de zorgsector. Zorgsystemen moeten allemaal in context aan elkaar gekoppeld zijn, vandaar dat we goede afspraken moeten maken met elkaar.”

U bent hier: Home   »   Nieuws   »   CuraTec ambassadeur Open Care Connect
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten