Mobile Device Management

Inrichting en beheer van smart devices met MDM

Mobile Device Management (MDM) is een softwaretoepassing die wordt gebruikt voor de inrichting en het beheer van de smart devices binnen uw organisatie. Met ons MDM kunnen wij de smart devices binnen uw organisatie inrichten conform vooraf opgestelde profielen. In overleg met de klant wordt bepaald welke apps en instellingen bij een profiel horen. Hiermee creëren we veiligheid, uniformiteit en beheerbaarheid, waarbij uw zorgprocessen leidend zijn.

Hulp binnen handbereik

Voor de ondersteuning van het personeel vinden wij het belangrijk dat we “mee kunnen kijken”. Wij kunnen een toestel op afstand overnemen om eventuele storingen te onderzoeken, maar vooral om zorgmedewerkers ondersteuning te bieden. Hiervoor kunnen wij de softwaretools leveren en implementeren maar ook de zorg volledig uit handen nemen. Wij beheren dan al uw toestellen vanuit ons servicecentrum in Almere.

Veilig en eenvoudig smartphonebeheer

De uitrol en het beheer van de smartphones moet eenvoudig zijn en zonder veiligheidsrisico’s. Ook moet de mogelijkheid van de gebruikers om aanpassingen te maken beperkt zijn tot het niveau dat het primaire proces niet in gevaar wordt gebracht. Bij een smartphone die gebruikt wordt voor alarmopvolging moet het bijvoorbeeld niet mogelijk zijn om het geluid uit te zetten of de app te verwijderen en wilt u dat de toestellen altijd over de laatste veiligheidsupdates beschikken. 

CuraTec B.V. De Striptekenaar 38, 1336 CM Almere
Kvk: 32136622 BTW ID: 8195.76.074.B.01
Email: info@curatec.nl

Bel ons op 088 - 287 28 32
Copyright CuraTec 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring
Design & development by: Timeless Design
Neem contact op