Diensten – Service en onderhoud

serviceenonderhoud

Voor de goede werking van de technische (communicatie)systemen in uw organisatie is het van belang om goede afspraken te maken voor wat betreft het onderhoud. Welke responsetijd verwacht u? Sluit u de overeenkomst af voor tijdens kantooruren of voor 24 uur per dag, 7 dagen per week?
CuraTec kan met haar ervaring en expertise dit op een uitstekende manier voor uw organisatie invullen:

Preventief onderhoud

Door regelmatig uw systemen, bijvoorbeeld op jaarbasis, te controleren op een correcte werking worden mogelijke problemen tijdig onderkent. Er wordt niet alleen gekeken naar de functionele werking. De capaciteit van de accu en de noodstroomvoorziening worden bijvoorbeeld ook gecontroleerd. Bovendien worden diverse systeemonderdelen nagelopen of deze nog goed gemonteerd zijn en geen mankementen vertonen. Op deze manier wordt ook nagegaan of er onderdelen dusdanig versleten of verouderd zijn dat ze een risico vormen.

Correctief onderhoud

In geval van een storing spreken we van correctief onderhoud. Door hierover goede afspraken te maken weet u precies waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door gepeperde rekeningen. Omdat elke organisatie anders is, is het mogelijk om een overeenkomst (SLA) af te sluiten die precies aan de wensen van uw organisatie voldoet. Zo worden afspraken gemaakt over de responsetijd, waarbij het ook mogelijk is om voor de avonden en weekenden andere responsetijden af te spreken dan tijdens kantooruren. Ook is het mogelijk om juist wel of geen materiaaldekking in de overeenkomst op te nemen.

Actieve monitoring 

CuraTec past voor haar klanten actieve monitoring toe van de in gebruik zijnde netwerkcomponenten, telefonie- en zorgsystemen. Hierdoor worden eventuele problemen al gesignaleerd nog voordat de gebruikers hier hinder van ondervinden en kan het op afstand verholpen worden, ook als de klant nog geen storing heeft gemeld.

 

U bent hier: Home   »   Diensten   »   Service en onderhoud
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
U kunt ons bereiken op:
088-287 28 32
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten