Diensten – Zorgconsulenten

Beheer

Zorgverlening en techniek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Zorgverlening en techniek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar zijn ook beiden een vak apart. De inzet van technologie heeft een steeds belangrijkere rol in de hedendaagse zorgvraag, maar niet iedereen is technisch ingesteld. Daarom werkt CuraTec met haar eigen zorgconsulenten. Zij spelen in op de kloof tussen zorg en techniek. Zij denken met u mee en geven advies. Onze zorgconsulenten hebben de meest recente kennis op het gebied van innovatieve zorgtechnologieën en slaan een brug tussen zorgproces en techniek.
 

Samen voor de beste zorgoplossing

Onze zorgconsulenten begrijpen het overgangsproces binnen een zorgorganisatie als geen ander en kunnen, dankzij hun ervaring, goed met u meedenken. Ze weten en begrijpen wat er in de zorg speelt, hoe de zorg werkt en hoe deze zich ontwikkelt. 
 
Onze zorgconsulenten zijn gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning, training en begeleiding. Het zorgproces staat hierin altijd centraal. U kunt onze zorgconsulenten dan ook zien als een aanvulling op het project.
U bent hier: Home   »   Diensten zorgconsulenten
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten