Diensten – Zorgconsulenten

Beheer

Zorgverlening en techniek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

De inzet van technologie speelt een steeds belangrijkere rol in de hedendaagse zorgvraag. Men wordt steeds ouder en heeft technische ondersteuning nodig om zo lang mogelijk kwalitatief en zelfredzaam door het leven te kunnen blijven gaan. Of dit nou in een instelling, een inrichting, een verpleeg- of ziekenhuis of een verzorgingstehuis is. Zorgverlening en techniek zijn daarin onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar zijn ook beiden een vak apart.

Niet iedereen is technisch ingesteld en daarom werkt CuraTec met haar eigen zorgconsulenten. Onze zorgconsulenten spelen in op de kloof tussen zorg en techniek. Ze denken met u mee, geven u advies, hebben de meest recente kennis op het gebied van innovatieve zorgtechnologieën en slaan een brug tussen u, de klant, onze projectleiders en de techniek.

Wat voegen onze zorgconsulenten toe

We weten wat uw technische wensen zijn en u bent akkoord met de oplossing van CuraTec, maar dan? De techniek kan in principe geïmplementeerd worden, maar u als klant heeft natuurlijk ook zo uw wensen op het gebied van de verdere inrichting van het systeem en hoe deze in te zetten in de praktijk. Onze zorgconsulenten weten goed wat er in de markt speelt en hoe de zorgproducten en systemen het beste in te zetten zijn. Samen met u zal de verdere inrichting van het te implementeren systeem besproken worden. Onze zorgconsulenten spelen hierin een sturende en adviserende rol.

De technieken en systemen die wij aanbieden dienen natuurlijk ook goed binnen de omgeving van uw organisatie passen, maar u wilt wel de nieuwste en juiste techniek gebruiken. Samen met onze zorgconsulenten bekijkt u de mogelijkheden en zorgen wij ervoor dat u en uw medewerkers zich zo min mogelijk hoeven aan te passen maar wel efficiënter aan het werk kunnen. Dit zorgt ook voor een groter draagvlak van de techniek en het systeem op de werkvloer

Samen voor de beste zorgoplossing

Onze zorgconsulenten begrijpen het overgangsproces binnen een zorgorganisatie en kunnen, dankzij hun ervaring, goed met u meedenken. Ze weten en begrijpen wat er in de zorg speelt, hoe de zorg werkt en hoe deze zich ontwikkelt. Daardoor kunnen ze, samen met u, het beste uit uw zorgvraag halen en zo de meest geschikte oplossing bieden. Hiervoor komen ze bij u op locatie langs om zo de zorgvraag te bespreken, in kaart te brengen en samen met u tot het gewenste eindresultaat te komen. Daarnaast ontvangt u een uitgebreide functionele omschrijving van het systeem en de producten die uiteindelijk binnen het project gebruikt zullen worden.

Onze zorgconsulenten zijn gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning, training en begeleiding. Het zorgproces staat hierin altijd centraal. U kunt onze zorgconsulenten dan ook zien als een aanvulling op het project.

U bent hier: Home   »   Diensten zorgconsulenten
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
U kunt ons bereiken op:
088-287 28 32
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten