LET OP! HET SEMINAR IS VERPLAATST NAAR HET VOORJAAR 2021!

Bij deze willen wij u mededelen dat het seminar “ICT in de Zorg- Samen Veranderen”, is verplaatst naar het voorjaar van 2021. De reden hiervan is uiteraard het Corona virus.

Omdat zowel een groot deel van onze gasten, als wij zelf, werken met een kwetsbare groep mensen, hebben wij besloten uit voorzorg het seminar, wat plaats zou vinden op donderdag 12 maart, niet door te laten gaan. 

Een nieuwe datum voor het seminar zal aan u bekend worden gemaakt zodra we meer informatie hebben van de overheid over het verloop van evenementen.
 
 
-----------------------------------------------------------------------------

Seminar
“ICT in de Zorg – Samen Veranderen”

curatec seminar verplaatst

Voor het seminar " ICT in de Zorg – Samen Veranderen " hebben wij ook dit jaar weer een mooie locatie weten te vinden, namelijk Kasteel de Haar in Haarzuilens, nabij Utrecht.

Tijdens het seminar komen er verschillende sprekers aan bod. Zij hebben allen een andere invalshoek als het gaat om veranderingen in de ICT en zorgsector.
Zoals toekomstgerichte technologie met o.a. Internet of Things (IoT) door VodafoneZiggo, onze klant Woonzorggroep Samen aan het woord over de projectaanpak voor de vervanging van het totale telefonie- en zorgsysteem en een spreker over het omarmen van veranderingen

Hier vindt u meer informatie over de sprekers.

CuraTec heeft als system integrator dagelijks te maken met deze veranderingen en weet daar met dit seminar goed op in te spelen. Wij weten als geen ander wat er allemaal speelt binnen de zorg en bij onze klanten. Er verandert ontzettend veel binnen deze sector door regel- en wetgeving, personeelstekort, innovaties, etc. Hoe gaat u als organisatie om met deze veranderingen, hoe krijgt u het personeel enthousiast, hoe zorgt u ervoor dat de organisatie niet alleen op het nu, maar ook op de toekomst voorbereid is, hoe wordt zo'n project aangepakt en wat voor beleid kunt u het beste voeren? Dit en meer wordt behandeld tijdens ons seminar.

Daarnaast heeft u ook de kans om te netwerken met anderen partijen en kunt u samen ervaring en kennis delen.

Rondleiding en/ of lunchen

Alvorens het seminar start willen wij u de gelegenheid geven om om 11:00 uur met ons mee te gaan met een rondleiding door het Kasteel De Haar, het grootste kasteel van Nederland. Om 12:00 uur kunt u gezamenlijk met ons genieten van een lunch, waarna om 13:00 uur het seminar zal starten.

Programma seminar "ICT in de Zorg – Samen Veranderen": 

kasteel de haar

10:30 uur              :  Ontvangst met koffie/ thee en lekkernij
10:45 – 12:00 uur:  
Rondleiding door Kasteel De Haar                           
12:00 – 13:00 uur:  
Lunch (verzorgd door Extreme Networks)
13:00 – 13:20 uur:
  Introductie en welkomstwoord CuraTec
13:20 – 14:00 uur:  Jelmer Letterie - VodafoneZiggo
                                   Internet of Things
14:00 – 14:30 uur:  Pauze
14:30 – 15:15 uur:  Ria de Knikker - Woonzorggroep Samen
                                   Projectaanpak vervanging van het totale telefonie- en zorgsysteem
15:15 – 16:00 uur:  Jaap Bressers 
                                   Waar een wiel is, is een wegOmgaan met verandering
16:00 – 16:15 uur:  Afsluiting en samenvatting
16:15 – 17:00 uur:  Borrel

Voor wie:

Dit seminar is met name bedoeld voor ICT managers, managers Facilitaire Zaken, managers Bouwzaken en staffunctionarissen die zich bezig houden met (vervanging van of veranderingen aan) de (communicatie) technologie en infrastructuur, of ICT uitbesteding vanuit de Cloud overwegen. 

Vervoer:

U kunt de locatie eenvoudig met de auto bereiken, er zijn voldoende parkeerplaatsen, u ontvangt van ons een uitrijdmuntje.
Als u met het openbaar vervoer wilt komen dan kunt u het beste vanaf Utrecht Centraal Station de stoptrein naar station Vleuten nemen. Daar kunt u gebruik maken van streekbus 127 richting Breukelen. Stap uit in Haarzuilens bij halte ‘Brink’. Vanaf hier is het nog zo’n 15 minuten lopen naar Koetshuis de Haar.

Inschrijven:

U kunt zich hieronder inschrijven voor het seminar. Vul uw gegevens in en laat weten of u ook aanwezig zult zijn bij de rondleiding en/of de lunch.

Er zijn aan de deelname geen kosten verbonden.

Aanmelden voor het Seminar ICT in de Zorg – Samen Veranderen

Vink aan wat van toepassing is: *Naam organisatie: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Functie:
Uw e-mailadres: *
Mobiel telefoonnr: *
Opmerking:
* Verplichte velden
U bent hier: Home   »   Curatec   »   Seminar2020
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten