Seminar "ICT in de Zorg"

Let op: Het seminar "ICT in de zorg - samen veranderen" zal in het najaar van 2021 plaatsvinden!

Zodra we zeker weten dat het seminar in het najaar van 2021 doorgang kan vinden (i.v.m. corona) zullen wij dat bekend maken op onze social media, via onze website en via onze nieuwsbrief.

Seminar, locatie & sprekers

Voor het seminar " ICT in de Zorg – Samen Veranderen " hebben wij ook dit jaar weer een mooie locatie weten te vinden, namelijk Kasteel de Haar in Haarzuilens, nabij Utrecht. Tijdens het seminar komen er verschillende sprekers aan bod. Zij hebben allen een andere invalshoek als het gaat om veranderingen in de ICT en zorgsector.

Zoals toekomstgerichte technologie met o.a. Internet of Things (IoT) door VodafoneZiggo, onze klant Woonzorggroep Samen aan het woord over de projectaanpak voor de vervanging van het totale telefonie- en zorgsysteem en een spreker over het omarmen van veranderingen. 

CuraTec heeft als system integrator dagelijks te maken met deze veranderingen en weet daar met dit seminar goed op in te spelen. Wij weten als geen ander wat er allemaal speelt binnen de zorg en bij onze klanten. Er verandert ontzettend veel binnen deze sector door regel- en wetgevingpersoneelstekortinnovaties, etc. Hoe gaat u als organisatie om met deze veranderingen, hoe krijgt u het personeel enthousiast, hoe zorgt u ervoor dat de organisatie niet alleen op het nu, maar ook op de toekomst voorbereid is, hoe wordt zo'n project aangepakt en wat voor beleid kunt u het beste voeren? Dit en meer wordt behandeld tijdens ons seminar.

Daarnaast heeft u ook de kans om te netwerken met anderen partijen en kunt u samen ervaring en kennis delen.

Rondleiding en/ of lunchen

Alvorens het seminar start willen wij u de gelegenheid geven om om 11:00 uur met ons mee te gaan met een rondleiding door het Kasteel De Haar, het grootste kasteel van Nederland. Om 12:00 uur kunt u gezamenlijk met ons genieten van een lunch, waarna om 13:00 uur het seminar zal starten.

Programma seminar "ICT in de Zorg – Samen Veranderen":

Vervoer

U kunt de locatie eenvoudig met de auto bereiken, er zijn voldoende parkeerplaatsen, u ontvangt van ons een uitrijdmuntje.
Als u met het openbaar vervoer wilt komen dan kunt u het beste vanaf Utrecht Centraal Station de stoptrein naar station Vleuten nemen. Daar kunt u gebruik maken van streekbus 127 richting Breukelen. Stap uit in Haarzuilens bij halte ‘Brink’. Vanaf hier is het nog zo’n 15 minuten lopen naar Koetshuis de Haar.

CuraTec B.V. De Striptekenaar 38, 1336 CM Almere
Kvk: 32136622 BTW ID: 8195.76.074.B.01
Email: info@curatec.nl

Bel ons op 088 - 287 28 32
Copyright CuraTec 2021  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring
Design & development by: Timeless Design
Neem contact op