CuraTec en IQ Messenger nodigen u uit voor een

INSPIRATIEDAG ZORGTECHNOLOGIE

Kom op Donderdag 20 januari 2022

Leer alles over de nieuwe mogelijkheden van het IQ Messenger platform in combinatie met diverse zorgtechnologieën. 

Thema’s live te zien:

  • Smart App persoonsbeveiliging kritische situaties
  • Slimme alarm prioritering bij bellen, werken en alarmeren op één smart device
  • Drastische vermindering alarmmoeheid
  • Nieuwste generatie slimme sensortechnologie
  • IQ Messenger rapportage module vernieuw
  • Dwaaldetectie en Leefcirkels
  • Medische apparatuur in de care

Op donderdag 20 januari zijn wij welkom bij één van onze klanten: Driezorg De Havezate in Zwolle

Driezorg is actief op het gebied van ouderenzorg. Bij Driezorg, locatie Kievitsbloem, hebben wij stappen gemaakt voor de visie die zij ontwikkeld hebben op zorgdomotica. De basis, ook voor de toekomst, is gelegd door gebruik te maken van het merkonafhankelijk platform IQ Messenger. Driezorg locatie Havezate is een woonzorgcentrum met een gemoedelijke sfeer.

 

Route & Info

Terugblik Inspiratiedag 16 november

Op dinsdag 16 november werd de Inspiratiedag Zorgtechnologie gehouden.  We waren te gast bij Het Eksternest in Almere, een sociale onderneming van Triade. Hier werken mensen met een verstandelijke of psychische beperking die hier nieuwe perspectieven en werkervaring opdoen.

 

Aan het woord waren Maartje Boschman, Eloy Holster en Nardy van Doesburg van IQ Messenger en Evelien van Boxtel, ondersteund door Anneke Janssen, van CuraTec. Zij hebben gesproken over de innovaties die in onze sector erg in de belangstelling staan. Deelnemers kregen alles te horen over de nieuwe mogelijkheden van het IQ Messenger platform in combinatie met diverse zorgtechnologieën. Er zijn veel vragen over dit onderwerp. De juiste oplossing is een zoektocht, waarbij het van essentieel belang is om een dialoog op te zetten met experts binnen en buiten de zorginstellingen.

 

Na de uitleg konden de genodigden actief met de technologie aan de slag gaan. Deelnemers noemden de dag ‘heel inspirerend’ en vonden dat deze ‘zijn naam eer aan deed’. Ook gaven deelnemers aan dat ze ideeën mee konden nemen in hun dagelijks werk. Een geslaagde dag!

 

Wij willen IQ Messenger hartelijk danken voor hun tijd. Bent u ook geïnteresseerd? U kunt u nog aanmelden voor de Inspiratiedag op 20 januari.

De dag bestaat uit meerdere sessies. Er is beperkte ruimte dus schrijf u snel in om ingedeeld te worden in één van de blokken. 

(Let op: Houd uw QR-code gereed bij binnenkomst.)

CuraTec B.V. De Striptekenaar 38, 1336 CM Almere
Kvk: 32136622 BTW ID: 8195.76.074.B.01
Email: info@curatec.nl

Bel ons op 088 - 287 28 32
Copyright CuraTec 2021  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring
Design & development by: Timeless Design
Neem contact op