Zorgoplossingen – Communicatie (data, beeld en geluid)

Zorgoplossing Communicatie

Communicatie kom je binnen de zorg in allerlei vormen tegen. Van een Elektronisch Cliënten Dossier overal kunnen raadplegen tot het terugluisteren van een akoestische trigger. Ook kan communicatie de veiligheid vergroten,van zowel cliënten als medewerkers. Bijvoorbeeld de camera bij de voordeur of een camera in de huiskamer van een groepswoning die 's nachts geactiveerd is en waarbij vanaf diverse plekken de beelden zijn te raadplegen.

Communicatie kan ook een rol spelen ter ondersteuning van de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen. Door gebruik te maken van pictogrammen weten de cliënten bijvoorbeeld of het tijd is om te eten of om naar bed te gaan. Deze toepassing zien wij onder meer in de gehandicaptenzorg, waarbij de afbeeldingen geautomatiseerd op een scherm in de kamer gepresenteerd worden.

CuraTec is in al deze vormen van communicatie gespecialiseerd en past deze systemen in haar projecten toe. Wij kijken verder dan techniek alleen, denken mee met de opdrachtgever en hebben jarenlange praktijkervaring met technische toepassingen in het zorgproces.

U bent hier: Home   »   Communicatie data beeld en geluid
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten