Cloud

netwerk-1

Het gebruik van cloudapplicaties groeit explosief. Zowel grote als kleine organisaties kiezen hier in toenemende mate voor. Ook communicatieoplossingen uit de cloud zijn steeds populairder. 

Cloudtechnologie wordt door steeds meer organisaties omarmt. De belangrijkste redenen hiervoor zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en een duidelijke kostenstructuur. Ook in de zorgsector wordt deze trend meer en meer overgenomen. Als system integrator in de zorg weten we als geen ander waar men op moet letten als de overstap naar een cloud omgeving wordt gemaakt.

Private Cloud Infrastructuur

Een mengvorm tussen hardware op locatie en een volledige cloudoplossing is een private cloud. Hardware wordt gedeeld door meerdere locaties, maar is over het algemeen wel zelf aangeschaft en desgewenst in eigen beheer.

Strategische samenwerking

CuraTec heeft een strategische samenwerking met True uit Amsterdam. Gezamenlijk bieden we een totaalpakket aan, afgestemd op de zorg. 

True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en werkomgevingen. Ze adviseren, bouwen, beheren en optimaliseren slimme web- en digitale werkomgevingen. True is in staat om medewerkers van een organisatie altijd, overal en op ieder device met de juiste applicaties te laten werken. Zij zijn NEN7510 gecertificeerd, zodat zorgorganisaties ook hun EPD kunnen onderbrengen bij True.

CuraTec adviseert u graag omtrent de mogelijkheden van (private) cloud oplossingen en wij kunnen u op verschillende manieren diensten vanuit de cloud aanbieden.

U bent hier: Home   »   Cloud
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten