Beveiliging

netwerk-2

Het onderling koppelen van allerlei netwerken biedt ongekende mogelijkheden. Helaas geldt dit ook voor misbruik. Het beveiligen van de totale infrastructuur is dan ook enorm belangrijk geworden. Op dit gebied hebben de ontwikkelingen een grote vlucht genomen.

Door in onze concepten de beveiliging als centraal uitgangspunt te nemen, onderscheiden we ons ook op dit punt van andere aanbieders. Alleen de nieuwste generatie producten op dit gebied is in staat de benodigde prestaties te leveren. Belangrijk uitgangspunt daarbij is, dat het beheersbaar moet blijven.

Het is gemeengoed geworden om zowel cliënten als bezoekers internettoegang te verschaffen via het draadloze netwerk (WLAN/wifi). Terwijl dit netwerk eveneens gebruikt wordt door zorgverleners voor het raadplegen van een cliëntendossier. Alleen met een goed ontworpen en beveiligd netwerk kunt u erop vertrouwen dat alles naar wens verloopt.

Het toepassen van smartphones in het zorgproces wordt ook steeds meer gemeengoed. Dit betekent echter wel dat u er zeker van wil zijn dat er geen alarmen of meldingen verloren gaan. Dit vraagt aan de ene kant om een professionele app voor zorgmedewerkers voor de alarmafhandeling en aan de andere kant om een Mobile Management Systeem om ervoor te zorgen dat de smartphone centraal beheerd kan worden en dat tevens alleen de met elkaar afgesproken apps gebruikt kunnen worden. (Zie: Zorgcentra de Betuwe).

U bent hier: Home   »   Beveiliging
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
Algemeen: 088-287 28 32
Service: 088-287 28 27
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten