Diensten – Beheer

Beheer

CuraTec kan voor u indien gewenst al uw beheerwerkzaamheden uitvoeren, zoals programmeerwijzigingen van namen, toestelnummers, oproeptabellen, groepsschakelingen, switchpoorten, IP-adressen. Naar keuze kunt u dit op ad-hoc basis of op basis van een beheerovereenkomst op maat laten uitvoeren. Dit kan voor zowel telecommunicatie, datanetwerk, WLAN, zorgcommunicatie als ook domotica.

Locatie ondersteuning

Ook voor locatie ondersteuning kunt u bij ons terecht. U kunt hierbij denken aan een engineer die bijvoorbeeld één dag in de week bij u op locatie is om wijzigingen uit te voeren, om samen met u naar oplossingen te zoeken en die uw organisatie bijstaat in het dagelijks beheer. Maar locatie ondersteuning kan ook andere vormen aannemen, bijvoorbeeld omdat u het tijdelijk zonder uw medewerker(s) moet doen.

Outsourcing

Het is ook mogelijk om (delen van) uw beheerorganisatie uit te besteden. Hierbij bepaalt u zelf in welke mate u zaken wenst uit te besteden en wat u in eigen beheer wenst te houden. Zo houdt u zelf de regie in handen en kunt u beschikken over deskundige medewerkers met veel kennis en ervaring. 

U bent hier: Home   »   Beheer
CuraTec
De Striptekenaar 38
1336 CM Almere
Postbus: 30335
1303 AH Almere
U kunt ons bereiken op:
088-287 28 32
Email: info@curatec.nl
Heeft u vragen?
U kunt eenvoudig al uw vragen over onze producten en diensten online aan ons stellen.
Copyright 2013  |  www.curatec.nl  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring  |  Sitemap
Webdesign & Webdevelopment: Active Vision & Timeless Design
Terug naar pagina

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

sluiten